Πρώτο trend στο twitter #Σκατιάνα – Οργή κόσμου για την παρουσιάστρια που κατηγορεί τον νεκρό οδηγό της μηχανής έξω από την βουλή (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Μετά την κατάπτυστη συμπεριφορά της Τατιάνας Στεφανίδου μέσω της τηλεοπτικής της εκπομπής με την παρουσιάστρια να εκφέρει την προσωπική της άποψη σε εκατομύρια πολίτες θέλοντας να επιρεάση και να διαμορφώσει αρνητική εικόνα για τον νεκρό οδηγό της μοτοσικλέτας.

Αυτή είναι η απόλυτη συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από το αυχενικό.

Προφανώς την συμπεριφορά αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου ο κόσμος δεν την εξέλαβε με καλό μάτι. Σαν αποτέλεσμα αυτού είχε να δημιουργηθεί ένα trend στο Twitter με το hastag #Σκατιάνα. Οι χρήστες τους διαδικτύου εξέλαβαν την συμπεριφορά της ως χυδαία και θεώρησαν ότι έχει πάρει γραμμή από το κόμμα που υποστηρίζει την Νέα Δημοκρατία ώστε να σπιλώσει και να δημιουργήσει ελαφρυντικά για την εγκληματική ενέργεια του αστυνομικού να περάσει διπλή γραμμή και με κόκκινο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός της μηχανής. Μάλιστα πολύ χρήστες θεώρησαν ότι η Τατιάνα δημιουργεί σύννεφα γύρο από τον 23χρονο Ιάσονα ώστε να σπιλώσει την μνήμη του αλλά και την οδιγική συμπροφορά του.

Αυτή είναι η απόλυτη συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από το αυχενικό.

Αυτό σύμφωνα με το hastag #Σκατιάνα και του χρήστες του twitter η γνωστή δημοσιογράφος το κάνει γιατί έλαβε εντολές από κομματικά στελέχη της ΝΔ να ελαφραίνει την κατάσταση απέναντι στο όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη μιας και ο οδηγός του αυτοκινήτου λειτούργησε καταχρηστικά και δολοφονικά.

Να θυμίσουμε εμείς από την μεριά μας στην κυρία Τατιάνα που προσπαθεί να βρει φταίξιμο η γνωστή δημοσιογράφος ότι ο 23χρονος έχει όνομα τον λένε Ιάσονα, πέρασε με πράσινο κανονικά, και έσωσε ακόμα 6 ανθρώπους με τα όργανά του η οικογένεια του. Προφανώς μιλάμε για ένα μεγαλείο ψυχής από την οικογένειά του που μάλλον μόνο στα βιβλία έχει δει η κυρία Τατιάνα.

Μπορείτε να δείτε εδώ το hastag #Σκατιάνα

Αυτή είναι η απόλυτη συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από το αυχενικό.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img