Σαν σωστός δικτάτορας ο δημοκράτης Υπουργός Πλεύρης απειλεί τους πάντες Live σε τηλεοπτική εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

spot_imgspot_img

Σαν σωστός Δρακουμέλ ή μάλλον σαν σωστός δικτάτορας ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης σε ζωντανή εκπομπή στον Σκάι που έχει καταντήσει γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να απειλεί τους πάντες μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Όταν ερωτήθηκε για τις εκκλησίες και τον τρόπο που θα γίνουν οι έλεγχοι. Ο υπουργός απάντησε με μεγάλη πώρωση ότι οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί και όποιο μαγαζί τολμήσει να μη κάνει σωστούς ελέγχους θα το μετανιώσει πικρά. Προφανώς η τιμωρία θα πρέπει να είναι πολύ σκληρή για τους ιερείς ή για τους ιδιοκτήτες. Ελπίζουμε μόνο να μη δούμε στις πλατείες κρεμασμένους και να τους βγάζουν τα νύχια ρίχνοντάς τους πίσσα και πούπουλα.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Aκριβώς είπε ο υπουργός:
«Οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί»
«από την Παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) έως τις 31/12 θα βγουν, ενδεχομένως, όσα κλιμάκια έχουν βγει συνολικά σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας».
«Οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί» προειδοποίησε ο Υπουργός Υγείας, καταλήγοντας πως «το μαγαζί που θα σκεφτεί, θα διανοηθεί να μην τηρήσει τα μέτρα και να έχει μέσα έστω και ένα άτομο, το οποίο θα είναι ανεμβολίαστο, οποιαδήποτε ώρα, 2:00, 3:00, 4:00, 5:00, να ξέρει ότι θα το μετανιώσει οικτρά. Το λέω τόσο απλά».

Θα δείτε το απόσπασμα στο 17:48

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img