Σε καραντίνα επ’ αόριστο όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κάνει βήμα πίσω στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Είναι έτοιμη να ξεκινήσει την εφαρμογή του στην Ελλάδα και μάλιστα με τον πλέον αυστηρότερο τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει μία κυβέρνηση. Σύμφωνα με κομματικά στελέχη η εφαρμογή του ήδη έχει ξεκινήσει και χτίζετε απλά το επικοινωνιακό κομμάτι.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

Τις πρακτικές και τα πλάνα Μητσοτάκη φαίνεται ότι θα τα ζήλευε και ο Κιμ Γιόνκ ούν.

Στα δύο ετοιμάζετε να χωριστεί η χώρα και μάλιστα με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Ο διαχωρισμός θα είναι ανάμεσα στους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους.

  • Οι εμβολιασμένοι θα έχουν το προνόμιό της άμεσης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ενώ οι υπόλοιποι θα εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας αλλά από ότι αντιλαμβανόμαστε δευτερευούσης σημασίας.
  • Όλες οι επιχειρήσεις που θα λειτουργούν χωρίς να κινδυνεύουν με Lock Down και άλλα περιοριστικά μέτρα θα είναι μόνο αυτές που απαρτίζονται από άτομα που έχουν κάνει το εμβόλιο.
  • Ένας ακόμα διαχωρισμός θα είναι τα ταξίδια. Όλοι όσοι δεν θα κάνουν το εμβόλιο θα απαγορεύεται να ταξιδέψουν εκτός χώρας όσο διαρκεί ο covid-19.
  • Θα δημιουργηθεί σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίας μία fast track υπηρεσία εξυπηρέτησης για όλους τους εμβολιασμένους ενώ για του υπόλοιπους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται με τον τρόπο που συμβαίνει σήμερα.
  • Ένα ακόμα διφορούμενο μέτρο είναι το δικαίωμα στο να είναι κάποιος υποψήφιος σε θεσμούς, εκλογές δημοτικές και βουλευτικές.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

Αυτά είναι κάποια από τα βασικά μέτρα που συζητιόνται να εφαρμοστούν με το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς όμως να έχει παρθεί ακόμα η τελική απόφαση. Στο σημείο που κολλάει η κυβέρνηση είναι η κοινωνική αποδοχή αυτών και το επικοινωνιακό πλασάρισμα που έχουν αναλάβει τα ΜΜΕ της τηλεόρασης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img