Σοβαρό: Πρόεδρος εργαζομένων ΑΧΕΠΑ – Γνωστός πολιτικός έκανε στα ψέματα το εμβόλιο – Κάνας εισαγγελέας ακούει (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Σε μία καταγγελία βόμβα προέβη ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ Μπάμπης Κοροξενός διηγούμενος ένα περιστατικό που του ανέφεραν οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο που εργάζεται. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο ένας γνωστός πολιτικός μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείο και ενώ είχε δώσει τα στοιχεία του όλα τότε μπήκε ο διοικητής του νοσοκομείου και πήρε την σύριγγά από του νοσηλευτές και είπε να κάνει το εμβόλιο στον γνωστό πολιτικό στο γραφείο του χωρίς να τηρηθεί κανένα από τα πρωτόκολλα που υπάρχουν.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Στη συνέχεια ο Κύριος Μπάμπης Κοροξενός είπε ότι θα μπορούσαν να είχαν πάρει χαρτιά ότι έχουν κάνει το εμβόλιο αφήνοντας αιχμές για το αδιάβλητο της διαδικασίας και μάλιστα αναφέρει ότι είναι πολύ εύκολο για αυτούς να γίνει αλλά δεν το κάνουν λόγο εντιμότητας.

Προφανώς μετά την συγκεκριμένη καταγγελία και αναφορά θα πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να καλέσει τον διοικητή του νοσοκομείου, να ελεγχθούν οι κάμερες ασφαλείας, όλων των ημερών, αν συνέβη το περιστατικό διότι τίθεται υπό αμφισβήτηση όλο το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img