Σπαρακτικό πατέρας μιλάει για τον θάνατο του 16χρονου υιού του μετά το εμβόλιο – Μου είπε ψέματα η κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

spot_imgspot_img

Συγκλονίζει η συνέντευξη που έδωσε ένας χαροκαμένος πατέρας που έχασε τον υιό του από μυοκαρδίτιδα αμέσως μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer. Η ομιλία του Ernest Ramirez πραγματοποιήθηκε στην Γερουσία υπό τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον και αφορούσε την υποχωρητικότητα του εμβολίου στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στις 2 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το nomoresilence.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι το αφήγημα των Ελληνικών τηλεοπτικών ΜΜΕ έχει καταρρεύσει διότι διαδίδουν ψευδής ειδήσεις περί υποχρεωτικότητας στην Αμερική ενώ κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Σύμφωνα με τις σπαρακτικές δηλώσεις του Ernest Ramirez. Ο υιός τους κατέρρευσε ενώ αθλούνταν και έπαιζε μπάσκετ και κατέληξε από μυοκαρδίτιδα.

«Του είπα να κάνει το εμβόλιο γιατί νόμιζα ότι θα τον προστατεύσω, νόμιζα ότι ήταν το σωστό», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Η κυβέρνησή μου είπε ψέματα. Είπαν ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές και τώρα πηγαίνω σε ένα άδειο σπίτι», είπε ο Ramerez και συνέχισε: «Πρέπει να σταματήσουν να πιέζουν τα παιδιά για το εμβόλιο. Έχασα το δικό μου και πρέπει να προστατέψεις το δικό σου».

«Μην κάνετε το λάθος που έκανα. Το έκανα γιατί σκέφτηκα ότι ήταν καλό να το κάνω. Τελικά Δεν ήταν», είπε.

«Στις 17 Δεκεμβρίου 2020, έκαναν μια μελέτη και ήξεραν ότι (το εμβόλιο για τον COVID) προκαλούσε καρδιακά προβλήματα σε εφήβους. Γιατί δεν κυκλοφόρησε μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους;» ρώτησε ο Ramirez.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

«Αυτό είναι φόνος».

«Δεν εμπιστεύομαι πλέον την κυβέρνησή μου», κατέληξε.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι στην χώρα μας υπάρχει έντονη η υπόνοια ότι δεν καταγράφονται σωστά όλες οι κίτρινες κάρτες για τις παρενέργειες και δεν δέχονται εύκολα οι γιατροί να εντάξουν τυχόν θανάτους και παρενέργειες στην ευθύνη του εμβολίου.

Επίσης η Ελληνική κυβέρνηση από αύριο έχει διαχωρίσει τους πολίτες σε δύο στρατόπεδα με επικίνδυνες κοινωνικές συνέπειες.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img