Στο Καιάδα πετά τους Έλληνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη

spot_imgspot_img

Βλέπουμε τα κρούσματα κάθε μέρα να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Βλέπουμε να έχει χαθεί πλήρως ο έλεγχος της πανδημίας από την κυβέρνηση. Και σήμερα λένε ότι θα ανοίξουν τα πάντα μέχρι τις 5 Απριλίου. Μέχρι και εγκληματίες πολέμου μπορεί να του χαρακτηρίσει κάποιος, όπως χαρακτήριζαν τα τηλεοπτικά κανάλια τους πολίτες που έκανα μία βόλτα με μάσκα έξω όταν τα κρούσματα ήταν 70 σε όλη την χώρα.

Η κορυφαία ασύρματη κάμερα ασφαλείας με νοημοσύνη που παρακολουθεί την κίνηση την καταγράφει και ειδοποιεί αμέσως με ενσωματωμένο συναγερμό ΜΟΝΟ 79ευρώ.

Σύσσωμος ο κλάδος των επιχειρήσεων και ο τουριστικός κλάδος αλλά και ο κλάδος της εστίασης δεν θέλουν να ανοίξουν πριν τις 15 Aπριλίου και ο λόγος είναι απλώς. Δεν θέλουν να εφοδιαστούν προϊόντα και τρόφιμα και στο τέλος ξανά κλείσει η αγορά με αποτέλεσμα να μπουν και άλλες χιλιάδες ευρώ μέσα. Οι κλάδοι αυτοί λένε αφού μείναμε που μείναμε κλειστοί ένα χρόνο και κάτι. Ας ολοκληρωθεί ο κύκλος του Lock Down μέχρι τα κρούσματα να πέσουν κάτω από 500 και ας ανοίξουμε για όλο το καλοκαίρι παρά να ανοιγοκλείνουμε με κίνδυνο να χάσουμε και άλλη σεζόν.
Ωστόσο η κυβέρνηση φαίνεται ότι πάντα αδιαφορούσε για τα κρούσματα και την υγεία των πολιτών και αυτό φαίνεται σήμερα από την απαράδεκτη και επιπόλαια αλλά επικίνδυνη απόφασή τους να ανοίξουν τα πάντα χωρίς όριο. Τελικά οι θυσίες των Ελλήνων ένα χρόνο και κάτι δεν έχουν καμία αξία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που το μόνο που σκέφτεται είναι πως πλέον πρέπει να κάνουμε αυτό που μας πιέζουν από έξω. Τα λεφτά τελείωσαν δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για στήριξη της οικονομίας όχι ότι δόθηκε ποτέ στήριξη ουσιαστική σε κάποιον πλην ορισμένων επιχειρήσεων που είχαν πάρε δώσε με την κυβέρνηση και με κομματικά στελέχη που άντλησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με επιχειρήσεις λίγων μηνών.

Η κορυφαία ασύρματη κάμερα ασφαλείας με νοημοσύνη που παρακολουθεί την κίνηση την καταγράφει και ειδοποιεί αμέσως με ενσωματωμένο συναγερμό ΜΟΝΟ 79ευρώ.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img