Σύγχρονος Τσάτσος ο Νίκος Ευαγγελάτος – Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν ο Άδωνις κλείνει μαγαζιά και ρίχνει πρόσημα 5.000€ γιατί τους έδειξε η κάμερα – Αν δείτε κάμερα να σας τραβάει ζητήστε από την αστυνομία να διαγραφεί το υλικό (Βίντεο θα φρίξετε)

spot_imgspot_img

Αν έχεις την τύχει να στο εμφάνισε το άρθρο τότε είσαι τυχερός. Μας το κλείνουν το άρθρο συνέχεια να θέλετε να το διαβάσει ο κόσμος η μόνη λύση και δύναμη είναι να κοινοποιηθεί στα προσωπικά σας προφίλ αλλιώς τα κατεβάζουν συνέχεια αυτά τα άρθρα
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα το 2020. Κάποτε είχαμε του ανθρώπους της κατοχής με τις κουκούλες που κατέδιδαν τους Έλληνες στους Γερμανούς. Σήμερα έχουμε τα ελληνικά ΜΜΕ να παίζουν αυτόν τον ρόλο και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα ευχαρίστησε δημόσια τον Νίκο Ευαγγελάτο και το mega σαν σύγχρονο τσάτσο που έδειξε πλάνα με καταστήματα που είχαν 2 και 3 άτομα και είχαν την ατυχία να τους πιάσει ο τηλεοπτικός φακός να δίνουν το προϊόν να δοκιμαστεί. Το χειρότερο είναι ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος αποδέχθηκε το “ευχαριστώ” του Άδωνι.

Αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει μόνο σκοπό την είσπραξη των πρόστιμων και όχι την υγειονομική ασφάλεια των Ελλήνων.

Αν λοιπόν εντοπίσετε τηλεοπτικό φακό έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την αστυνομία να σβήσει όποιο υλικό εκθέτει εσάς ή την επιχείρησή σας και λειτουργεί σαν σύγχρονος τσάτσος.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img