Μελέτη Οξφόρδης – Αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα έχετε σχεδόν δικτατορία δείτε την έρευνα

spot_imgspot_img

Μία μελέτη το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και μπορείτε να βρείτε εδώ ήρθε για να ταράξει το ελληνικό σύστημα διακυβέρνησης. Φυσικά αυτή την είδηση δεν θα την διαβάσετε στα μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ και ο λόγος είναι απλός. Όπως είναι στις σωστές δικτατορικές χώρες τα ΜΜΕ είναι μέρος του καθεστώτος.

To απόλυτο σεξουαλικό παιχνίδι ειδικά για άντρες θα το βρείτε εδώ στο πιο Luxury sex shop.

Έτσι λοιπόν και στην Ελλάδα το καθεστώς διακυβέρνησης μεταξύ των ΜΜΕ, των ΔΕΚΟ, και του κυβερνητικού σχήματος έχει αγγίξει τον απόλυτο βαθμό στην έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είμαστε η περισσότερο δικτατορική χώρα στην Ευρώπη με βαθμό 84.26 στα 90 που είναι και το απόλυτα δικτατορικό καθεστώς.

Όλα αυτά ενώ η καραντίνα έχει αποτύχει πανηγυρικά, άρα η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προστατέψει τους πολίτες, η επιτροπή «ειδικών», που η ίδια η κυβέρνηση έχει συστήσει, ζητά εισαγγελέα -και εν τέλει επενέβη- για τα πεπραγμένα του κυβερνητικού ΕΟΔΥ, σχετικά με τα εικονικά στοιχεία των κρουσμάτων και άλλα λένε την μία εβδομάδα και άλλα την άλλη.

To απόλυτο σεξουαλικό παιχνίδι ειδικά για άντρες θα το βρείτε εδώ στο πιο Luxury sex shop.

Είναι φυσικό αυτή η έρευνα να θαφτεί από το 90% των ελληνικών ΜΜΕ. Εξάλλου όταν έχουν κερδίσει πάνω από 60.000.000 ευρώ οι μεγιστάνες της ενημέρωσης από την ελληνική κυβέρνηση, όταν πολιτικά δεκανίκια έχουν συνάψει συμβάσεις με το κράτος με εταιρείες που έγιναν σε μία νύχτα, όταν ένα ολόκληρο σύστημα φτιάχτηκε για να ορίζει την είδηση, την ενημέρωση, την οικονομία, την δικαιοσύνη, και την εργασία εν μέσω κορονοιού είναι λογικό να είναι ενωμένοι και στην απόκρυψη μίας είδησης που κλυδωνίζει το δημιούργημά τους.

Όταν έχεις σάπια κυβέρνηση, σάπια δικαιοσύνη, σάπια παιδεία, σάπια αξιοκρατία, σάπιους πολίτες δεν νομίζω ότι αξίζεις κάτι περισσότερο σαν χώρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img