Στενός συγγενής γνωστού δημάρχου στον νομό Θεσσαλονίκης και στέλεχος της ΝΔ πήρε περισσότερα από 1εκατομμύριο επιστρεπτέες + τις πωλήσεις που έκανε στο δήμο του

spot_imgspot_img

Βουίζει η Θεσσαλονίκη για τον δήμαρχο που είναι εντός του νομού Θεσσαλονίκης και μεγάλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για τις δουλείες που έκανε ο δήμος του με στενό συγγενικό του πρόσωπο μέσω τρίτου για κάλυψη. Οι αποκαλύψεις θα σκάσουν σαν βόμβα και θα ταράξουν τα ίσχυα νερά του ήρεμου δήμου.

Η απόλυτη συσκευή μασάζ στην φθηνότερη τιμή και σας απαλλάσσει από πόνους σε πλάτη και αυχένα 

Μάλιστα εκτός τις πωλήσεις μασκών και υγειονομικού υλικού που είχε μεσολαβήσει το στενό συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου για αγορά από τον δήμο μέσω συγκεκριμένου ατόμου παρόλο που υπήρχε πολύ πιο φθηνή λύση και πολύ καλύτερη μάσκα με το ποσό να ξεπερνάει τα 1 εκατομμύρια ευρώ. Πήρε και λίγο λιγότερο από 1.000.000 ευρώ επιστρεπτέες και μάλιστα ακόμα και σε νεοιδρυθείσα επιχείρηση.

Τα τοπικά μέσα του εν λόγο δήμου γνωρίζουν καλά τα γεγονότα αλλά υπάρχει εμπλοκή και του εμπορικού συλλόγου της περιοχή όπου ελέγχει έμμεσα και την τοπική ενημέρωση λόγο συγγένειας με τον εμπορικό σύλλογο με αποτέλεσμα να σιωπούν.

Έρχονται αποκαλύψεις φωτιά που θα προκαλέσουν πανικό στην τοπική κοινωνία.

Η απόλυτη συσκευή μασάζ στην φθηνότερη τιμή και σας απαλλάσσει από πόνους σε πλάτη και αυχένα 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img