Τα γυρίζει και φοβάται να κάνει συνάντηση με Πούτιν για συνθηκολόγηση ο Ζελένσκι – Αδιαφορεί για το αίμα που χύνουν οι Ουκρανοί

spot_imgspot_img

Σε μία εντελώς παιδιάστικη και ανεύθυνη συμπεριφορά υπέπεσε και πάλι ο ανεπαρκής Ουκράνος πρόεδρος μικρότερος των περιστάσεων Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Ενώ πριν 2 ώρες ήταν διατεθειμένος να κάνει συνάντηση και συνομιλία για συνθηκολόγηση με την Ρωσική πλευρά. Τώρα ξαφνικά αρνείται λες και δεν έχει προσωπική άποψη αδιαφορώντας παντελώς για το Ουκρανικό αίμα που χύνεται.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι αρνήθηκε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στο Μινσκ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ανταποκριτής του OPEN στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι αντιπρότεινε η συνάντηση να γίνει στη Βαρσοβία, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τη Μόσχα. Έκτοτε, ο Ζελένσκι δεν έχει επικοινωνήσει με τη Μόσχα.

Την ίδια ώρα ο Ουκρανός πρόεδρος φημολογείται ότι βρίσκετε εκτός Ουκρανίας και έχει σώσει το τομάρι του αφήνοντάς πίσω του έναν μαχόμενο λαό χωρίς ηγέτη και χωρίς όραμα αντίδρασης και αντίστασης.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα σύμφωνα με διεθνή μέσα ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει δηλώσει ότι φοβάται για την ζωή του και δεν θέλει να συναντήσει τους Ρώσους αξιωματούχος φοβούμενος για συνέπειες

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img