Ταφόπλακα σε εστίαση βάζει ο άδωνις – Δεν ανοίγει εστίαση μέχρι Μάρτιο μπορεί και αργότερα και φέρνει νέο Lock down

spot_imgspot_img

Σε μία ακόμα ανεύθυνη στάση εμμένει η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στους μικροεπιχειρηματίες της χώρας που είναι και οι στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop με τις καλύτερες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία

Μόνος του ρωτάει, μόνος του απαντάει ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ευλογεί τα γένια του θέλοντας να πείσει ότι η ελληνική αγορά πάει μια χαρά και κερδίζει το χαμένο έδαφος.

Προφανώς ζει ή σε άλλο πλανήτη ή δεν έχει καμία ανάγκη να πουλήσει τα βιβλία του.

Για να μη σταθούμε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και της ανικανότητας του κάθε υπουργού όπως και ο Άδωνις και επειδή κουραστήκαμε να ακούμε φαντασιόπληκτες τεκμηριώσεις θα σταθούμε μόνο στα λεγόμενά του.

Ο υπουργός ανάπτυξης είπε στο mega. Είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η ευθύνη είναι στα παιδιά και μπορεί να φταίνε που θα κλείσουν τα καταστήματά των γονέων τους. Να θυμίσουμε ότι ήδη δεν έχουν να φάνε πολλοί άνθρωποι και Άδωνις του κουνάει το δάχτυλο.

Μάλιστα απείλησε ότι μπορεί να κλείσει την αγορά και μπορεί να μπούμε πάλι σε νέο Lock Down. Μεταξύ άλλων άφησε και υπονοούμενα ότι οι έμποροι λένε ψέματα και πως δεν έπαθε καμία ζημία και δεν πεινάει κανείς και δεν έχουν καμία ανάγκη.

Δείτε το βίντεο με το ύφος του καρδινάλιου.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop με τις καλύτερες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img