Θα αφαιρεθεί και το δικαίωμα ψήφου στους ανεμβολίαστους – Δεν θα ψηφίζουν στις εκλογές

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ένα υπερόπλο απέναντι στον ανεμβολίαστο Ελληνικό λαό, που όχι μόνο θα τον εκβιάσει και θα τον απομονώσει, όπως συμβαίνει σήμερα αλλά θα τον πιέσει να υποστεί οτιδήποτε συμβαίνει χωρίς να έχει καν το δικαίωμα αντίδρασης.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που τείνει να γίνει καθεστώς σκέφτεται να αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου από τους Ανεμβολίαστους ώστε να μην έχουν το δικαίωμα της επιλογής κυβέρνησης.
Μάλιστα αυτό το μέτρο είναι μέσα στα συρτάρια των υπουργών ως ένα μέτρο εκτάκτου ανάγκης το οποίο δεν είναι μακριά από το να εφαρμοστεί.

Η αρχή έχει γίνει με τον Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών που έχει αποκλείσει όλους τους ανεμβολίαστους από το δικαίωμα ψήφου και μάλιστα δεν τους έχει δώσει ούτε το δικαίωμα της επιστολικής ή της ηλεκτρονικής ψήφου όπως θα δείτε και εδώ στην Κοινή Υπουργική απόφαση ( Δ1 α/ΓΠ.οικ. 60400/2021 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4577/Β/3-10-2021) και εδώ

Το πλάνο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τόσο καλό που ο Ελληνικός λαός όχι μόνο αδυνατεί να το δει αλλά το υποστηρίζει κιόλας. Θέλει να ελέγχει στον απόλυτο βαθμό όλους του θεσμούς από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο ώστε να μπορέσει μετά μέχρι το 2023 να εφαρμόσει και την απαγόρευση ψήσου στον Έλληνα πολίτη και να μην υπάρχει αντίδραση.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img