Θα εφαρμόσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού -Δεν θα ταξιδεύει κανείς σε πλοία, αεροπλάνα και τρένα χωρίς αυτό

spot_imgspot_img

Μία είδηση που πέρασε στα ψιλά από τα μεγάλα ΜΜΕ, η οποία αφορά όλο τον ελληνικό λαό και μάλιστα διά στώματος ή μάλλλον καλύτερα δια πένας Μητσοτάκη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε άρθρο του για το ψηφιακό πιστοποιητικό στην πανευρωπαϊκή ιστοσελίδα Euractiv αλλά και στην γερμανική ιστοσελίδα Das Morning Briefing ξεκαθάρισε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα και μάλιστα σε όλες τις μετακινήσουν που θα γίνονται με αεροπλάνα, τρένα, πλοία και λεωφορεία.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός όχι μόνο δεν αποσαφήνισε τον τρόπο εφαρμογής που θα έχει το μέτρο στην χώρα μας αλλά πιέζει και την Ευρώπη για Πανευρωπαϊκή εφαρμογή του μέτρου. Με την Γερμανία , την Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ρουμανία να είναι κάθετα αντίθετες σε τέτοιο είδους μέτρο.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί τρομακτικές πιέσεις στην Ευρώπη για την εφαρμογή του μέτρο με πολύ δυναμικό τρόπο. Για τα εθνικά ζητήματα που προκύπτουν με την Τουρκία η γενική στάση του είναι πολύ πιο ήπια και πολύ πιο διαλλακτική.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο άρθρο του:

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

«Στην Ελλάδα έχουμε ήδη ετοιμάσει το μοντέλο ενός ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού για τις αεροπορικές, θαλάσσιες και σιδηροδρομικές μετακινήσεις, το οποίο μοιραστήκαμε με τους εταίρους μας στην Ε.Ε. Το πιστοποιητικό διαθέτει κωδικό QR, ένα μοναδικό αναγνωριστικό του εγγράφου και μια ψηφιακή σφραγίδα. Όλα τα παραπάνω συνδέονται με το portal μας gov.gr ώστε ο καθένας να μπορεί να ελέγξει την εγκυρότητα του πιστοποιητικού.Τα στοιχεία αναγράφονται σε δύο γλώσσες και περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο του κατόχου, τον αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης, τον τύπο του εμβολίου, καθώς και την ημερομηνία και την τοποθεσία όπου έγινε η χορήγηση των δόσεων».

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img