Θα μας μπλέξουν σε πόλεμο για να είναι τα καλά παιδιά σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ – Αν τους δώσει διαταγή το ΝΑΤΟ θα στείλουν και μαχητικά με Έλληνες πιλότους (ΒΙΝΤΕΟ)

spot_imgspot_img

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο αν η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να στείλει και πολεμικά αεροσκάφη για να επιχειρήσουν κατά του Ρωσικού στρατού. Όχι μόνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό αλλά έφερε την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσία πιο κοντά από ποτέ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη με έντονη διάθεση δουλοπρέπειας και υποτακτισμού απέναντι στα κατά φαινόμενα αφεντικά της, είναι έτοιμη όχι μόνο να υπακούσει αλλά, να εμπλακεί στον πόλεμο και να στείλει μαχητικά αεροσκάφη με Έλληνες πιλότους αν της δοθεί εντολή από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Τα αεροσκάφη που πληρώθηκαν με αίμα του Ελληνικού λαού εδώ και δύο δεκαετίες θυσιάζοντας οι πολίτες πολλές φορές ακόμα και την αξιοπρέπειά τους βυθισμένοι στην φτώχεια για να τα αποκτήσουν. Έρχεται ο Μητσοτάκης δια στόματος Οικονόμου να πει ότι αν πουν οι εταίροι μας να στείλουμε μαχητικά θα το κάνουμε αμέσως.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός όχι μόνο φαίνεται να αδιαφορεί για την άμυνα της χώρας αλλά λειτουργεί και αρκετά επικίνδυνα πλέον για το μέλλον της. Μπορεί ο ίδιος να έχει ανοιχτή πρόσβαση στην Αμερική αλλά ξεχνάει πως οι Έλληνες και η Ελλάδα σε μία δύσκολη στιγμή θα βρεθούν μόνοι τους παρόλο που αυτός θα βρεί σωτηρία και καταφύγιο στη Αμερική για να σώσει το τομάρι του.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img