Θα σας εμβολιάζουν με το ζόρι έξω από εκκλησίες δεν γλιτώνετε με ομάδες κρούσης και ασφάλεια

spot_imgspot_img

Σε δηλώσεις που προκαλούν σοκ προέβη πριν λίγο ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας. Οι δηλώσεις του υπουργού δείχνουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εμβολιάσει το σύνολο του πληθυσμού ακόμα και με το ζόρι αν χρειαστεί κατά την δική της λογική. Αδιαφορώντας για το ανθρώπινο δικαίωμα της επιλογής και για τον Ευρωπαϊκό κανονισμό που έχει ψηφιστεί και είναι δεσμευτικός προς τα κράτη μέλη ότι απαγορεύεται η υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Μάλιστα η κυβέρνηση δείχνει μέσα από τα στελέχη της το πραγματικό της πρόσωπο απέναντι στους πολίτες της, με τα νέα μέτρα που ανακοινώνει σε καθημερινή βάση και το buling που κάνει σε όσους δεν θέλουν ακόμα να κάνουν το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στη συνεργασία κυβέρνησης-Εκκλησίας στο θέμα της πανδημίας είπε μεταξύ άλλων ότι «θα πάμε τους εμβολιασμούς έξω από τους ιερούς ναούς», ενώ παράλληλα εξήρε την πρωτοβουλία της Ενορίας Αγίου Νικολάου Αρχανών στην Κρήτη, εκεί που μικτό κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Αρχανών Αστερουσίων, θα πραγματοποιήσει εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αρχανών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέσα από μέλη του κόμματος η κυβέρνηση έχει στις επόμενες κινήσεις της προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει αιφνίδιους ελέγχους σε επιχείρησης αλλά και αιφνίδιους εμβολιασμούς σε παιδιά στα σχολεία και σε ενήλικες σε εκκλησίες και δημόσιες υπηρεσίες με ομάδες κρούσης και ομάδες ασφαλείας. Μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα και να στηθούν μπλόκα εμβολιασμών σε δρόμους, διόδια, πλατείες κα.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img