Scoops.gr

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί όχι μόνο θα διωχθούν, αλλά θα επιστρέψουν και χρήματα λέει ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου – Αποφασισμένη να πεινάσουν παιδιά και οικογένειες είναι η κυβέρνηση

Στην καθεστωτική ρητορική μίσους, διχασμού και απολυταρχίας συνεχίζει η κυβέρνηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αυτή την φορά να παίζει τον ρόλο του κακού. Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι όχι μόνο από Τετάρτη θα εκδιωχθούν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αλλά θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν και πίσω τα λεφτά που έχουν λάβει στα τέλη Αυγούστου. Η κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως για το αν οικογένειες ολόκληρες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα βιωσιμότητας.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Συγκεκριμένα είπε: «Από Τέταρτη λήγει η προθεσμία εμβολιασμού στους υγειονομικούς. Ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο». «Θα υπάρχει επιστροφή του μισθού που έχει προκαταβληθεί στα τέλη Αυγούστου περί τις 10 Σεπτεμβρίου» συνεχίζοντας μάλιστα και τονίζοντας ότι μετά ακόμα και αν κάνουν το εμβόλιο δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν στις θέσεις του. «Όσοι (υγειονομικοί) τεθούν σε αναστολή δεν είναι βέβαιο, ακόμα κι αν επιλέξουν να εμβολιαστούν μετά, ότι θα επιστρέψουν στις ίδιες θέσεις, δεδομένου ότι ο χαρακτήρας, οι ανάγκες και η οργάνωση του ΕΣΥ θα έχουν αλλάξει».

Η κυβέρνηση με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να εκβιάσει του ανεμβολίαστους πολίτες με το μέσω του παραδειγματισμού από τις επιπτώσεις που θα έχουν οι υγειονομικοί ώστε να είναι συνεργάσιμη με τις αποφάσεις της.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Exit mobile version