Νέα μέτρα στο τραπέζι- Θα δηλώνουν παρόν στα αστυνομικά τμήματα οι ανεμβολίαστοι για να μετακινηθούν εκτός νομού

spot_imgspot_img

Απίστευτα πράγματα ζούμε στην Ελλάδα των θαυματοποιών εδώ και 2 χρόνια με τους τελευταίους μήνες να έχει ξεπεράσει κάθε όριο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Με την πανδημία να εξαπλώνεται και πλέον να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι η χώρα μας είχε την χειρότερη διαχείριση από όλους χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η κυβέρνηση ξεκινάει μία ολοκληρωτική επίθεση κατά των ανεμβολίαστων χωρίς κανένα στοιχεία ανθρωπιάς και λογικής.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Ήδη τους έχει αποκλείσει από παντού με τον πιο χυδαίο τρόπο διαχωρισμού και μάλιστα είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα με κομματικά στελέχη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει πολλά υπερόπλα στην βαλίτσα της και ένα από αυτά που αναμένεται να δούμε τους επόμενους μήνες αν συνεχιστεί η πανδημία να είναι ανεξέλεγκτη θα είναι αυτό του να δηλώνει παρόν ο πολίτης κάθε εβδομάδα στα Αστυνομικά τμήματα της περιοχής του.

Μάλιστα με αυτόν το τρόπο η κυβέρνηση θέλει να περιορίσει τους ανεμβολίαστους πολίτες να μετακινούνται ανεξέλεγκτα να μη μπορούν να βγαίνουν εκτός νομού και να νιώθουν ότι είναι στο περιθώριο ώστε να πιεστούν για να εμβολιαστούν.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img