Θέλει να κάνει το μαιευτήριο στην Ουκρανία για να γεμίσει με πολλά εκατομμύρια ευρώ τσέπες φίλων και κουμπάρων ο Μητσοτάκης

spot_imgspot_img

Σε μία κίνηση εντυπωσιασμού και δήθεν ανθρωπισμού προχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός σε μία ύστατη προσπάθεια να διασώσει τα ποσοστά του που βλέπει να κατρακυλούν με γοργό ρυθμό.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ελλάδα θα ξανά χτίσει το μαιευτήριο στην Μαριούπολη. Προφανώς όμως πίσω από τον δήθεν ανθρωπισμού του Έλληνα πρωθυπουργό κρύβεται μία στυγνή προπαγάνδα και πολλά εκατομμύρια ευρώ ίσως και ένα δις.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που η Ελλάδα δεν έχει κλίνες να βάλει τους ασθενής του κόβιντ και πεθαίνουν στους διαδρόμους γιατί επέλεγαν ποιος θα πεθάνει με τους νεκρούς να φτάνουν τους 14.000 λόγο έλλειψης κρεβατιών.

Ας δούμε όμως τι είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός και πως κρύβεται πίσω από την δήθεν δακρύβρεχτη δήλωση του μία μπίσνα τρελών πάρτυ και εκατομμυρίων σε οφ σορ εταιρίες εξωτερικού. Είπε συγκεκριμένα ότι η Ελλάδα θα ξανά φτιάξει το μαιευτήριο στην Μαριούπολη και δεν είπε θα χρηματοδοτήσει άρα θα αναθέσει το έργο σε κάποιον.

Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι κουμπάροι, φίλοι και συνεργάτες του ξέρουν καλά να κρύβοναι και να αφανίζουν τέτοιες υποθέσεις όπως στα σκάνδα NOCARTIS, SIEMENS ΚΤΛ ΚΤΛ . Με την δήθεν ανακατασκευή του μαιευτηρίου στην Μαριούπολη θα αναθέσει μέσω ενός φωτογραφικού διαγωνισμού το έργο που θα πληρωθεί με ελληνικά λεφτά εντελώς τυχαία σε μία ελληνική εταιρεία κάποιου φίλου και με τον τρόπο αυτό θα μοιραστούν εκατομμύρια σε τσέπες συγκεκριμένων ιδιωτών.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img