Το γλείψιμο του Παπαδάκη στην Ματίνα Παγώνη σαν παιδαρέλι στην δασκάλα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναγούλα και ντροπή νιώθει κάποιος άνθρωπος όταν βλέπει τον δημοσιογραφικό κόσμο να λειτουργεί με την λογική του υποτακτικού απέναντι σε κυβερνητικούς παράγοντες. Αυτή την φορά τον ρόλο του επικοινωνιακού σπεκουλαδόρου ανέλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης που κάλεσε την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή του και ούτε λίγο ούτε πολύ την εκθείαζε επί 30 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Περισσότερες από 45 φιλοφρονήσεις έλαβε η κυρία Παγώνη από την δημοσιογράφο μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα. Δηλαδή μιάμιση φιλοφρόνηση ανά λεπτό.

Ούτε μία ερώτηση δεν έγινε για τις αυτοκτονίες επιχειρηματιών, ούτε μία ερώτηση δεν έγινε για το γεγονός ότι η Ελλάδα βαθμολογείται ώς τελευταία χώρα στην διαχείριση του κορονοιού.
Μάλιστα όταν ένας δημοσιογράφος της έκανε παρατήρηση ότι δεν φοράει μάσκα η ίδια απάντησε ότι έχει απόσταση 2 μέτρα έκανε τέστ και έκανε και εμβόλιο. Άρα υποθέτουμε ότι αν ένας πολίτης έχει τεστ στον δρόμο κρατάει απόσταση 2 μέτρων και άνω και έχει κάνει και εμβόλιο δεν θα τον γράψει η αστυνομία και τηρούνται τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here