Το ΣΤΕ Λέει έμμεσα ναι στην “υποχρεωτικότητα” του εμβολιασμού στέλνει στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες αυτή η απόφαση

spot_imgspot_img

Την ίδια ώρα που συλληφθέντες για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος και καταδικασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν τον μισό τους μισθό, την ίδια ώρα άνθρωποι που μέχρι πριν λίγους μήνες λάμβαναν τα χειροκροτήματα των πολιτικών θα βρεθούν στο δρόμο χωρίς να έχουν ούτε ένα μέσω βιοπορισμού αποκλεισμένοι από την κοινωνία και στιγματισμένοι με τους όρους του αντιεμβολιαστή, του αρνητή, του αριστερού κ.α.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Σήμερα το Συμβούλειο της Επικρατείας το ανώτατο δικαστήριο του κράτους δεν έκανε δεκτή την προσφυγή 4 νοσοκομειακών γιατρών και διοικητικών υπαλλήλων ώστε να εκδώσει προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους.

Με την απόφαση αυτή αναμένεται από αύριο να γονατίσει εντελώς η νοσοκομειακή περίθαλψη στην χώρα αφού περισσότεροι από 7000 νοσοκομειακοί θα βρεθούν σε αναστολή. Με τον τρόπο αυτό το ΣΤΕ αποδεικνύει ότι δέχεται την φτωχοποίηση ανθρώπων που θέλουν να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν. Προφανώς για το ΣΤΕ δεν έχει καμία αξία το ανθρώπινο δικαίωμα του επελέγην.

Η απόφαση πάρθηκε από το Γ’ Θερινό Τμήμα του ΣτΕ υπό την προεδρία της αντιπροέδρου Μαρίνα-Ελένη Κωνσταντινίδου. Το επόμενο διάστημα, το Τμήμα του ΣτΕ αναμένεται να εξετάσει αν θα προχωρήσει σε έκδοση απόφασης αναστολής ή όχι. Οι τέσσερις προσωρινές διαταγές αφορούν 115 συνολικά προσφεύγοντες. Εν τω μεταξύ εκκρεμεί στην Ολομέλεια ΣτΕ ανάλογο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ, δηλαδή έκδοση προσωρινής διαταγής και αναστολή απόφασης για υποχρεωτικότητα. Υπενθυμίζεται πως ανάλογη ήταν η απόφαση του Συμβουλίου και στην αίτηση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, για τους οποίους ίσχυσε αρχικά το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img