“Τζαμπατζήδες” σύμφωνα με τον Σ.Πέτσα όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Σε δηλώσεις που σε άλλη χώρα και σε άλλο λαό που σέβεται τον εαυτό του, θα είχαν ξεσηκώσει θύελλά αντιδράσεων αλλά στην Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει σηκωθεί σκόνη αλλά σε αντίθεση νέα γκάλοπ δείχνουν την Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη με υψηλό ποσοστό και μάλιστα αυτοδυναμίας. Συνεπώς Αξίζει στο 100% ότι υφίσταται ο ελληνικός λαός από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Σύμφωνα με δηλώσεις λοιπόν του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είναι “τζαμπατζήδες” όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος. Και μάλιστα όχι μόνο είναι τζαμπατζήδες αλλά και εκμεταλλεύονται τις δωρεάν δομές για τέστ.

Να θυμίσουμε πως πληρώνουν όλοι ασφάλεια στον κύριο Πέτσα. Όταν αποκλείεις έναν πολίτη που πληρώνει ασφάλεια από τις παροχές του κράτους τότε αυτό λέγετε μπούλιγκ και διαχωρισμός και οφείλεις κύριε Πέτσα να του δόσεις πίσω τα λεφτά της ασφάλειάς του.

Σύμφωνα με το κύριο Πέτσα τα πάντα στην ζωή έχουν ένα κόστος και από ότι φαίνεται η καθεστωτική κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει το τίμημα σε όσους δεν κάνουν το εμβόλιο με το ζόρι. Σύμφωνα με τον κύριο Πέτσα λέει ότι 8-9 μήνες προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Η απάντησή μας είναι όχι κύριε Πέτσα πληρώνετε τα ΜΜΕ ενημέρωσης να κάνουν προπαγάνδα και να λοιδορείτε όποιος έχει άλλη άποψη ενώ οι “ειδικοί” σας βγαίνουν καθημερινά 5 φορές σε κάθε κανάλι.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Η φράση που θα έπρεπε να ξεσηκώσει σήμερα τους Έλληνες και να τους βγάλει στους δρόμους είναι οι παρακάτω αυτολεξεί δηλώσεις του, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα: <<Το να πληρώνει κανείς το rapid test από την τσέπη του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο και όχι να είναι ο ελεύθερος χρήστης, ο τζαμπατζής ο οποίος χρησιμοποιεί τις δωρεάν τις δομές, όταν κάποιοι άλλοι (!!!!) πληρώνουν γι’ αυτό. Πρέπει να αναλάβει και αυτός ένα κόστος>> Αμέσως μετά ο κύριος Πέτσας είπε: <<Το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες ότι είναι καλό για τον εαυτό τους και τους γύρω τους να εμβολιαστούν. Και όταν ένα εκατομμύριο πολίτες προτίμησαν να κάνουν τις διακοπές τους και να μην εμβολιαστούν, πρέπει να προστατεύσουμε την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα. Επειδή όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν και να νοσηλευθούν, για αυτό παίρνουμε μέτρα και επιτρέπουμε την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα στους εμβολιασμένους, με λιγότερους περιορισμούς>>

Εδώ ο κύριος Πέτσας θυμίζει κάτι από Γκέμπελς μιας και λειτουργεί εντελώς εκδικητικά απέναντι σε όσους θέλησαν να έχουν λίγες μέρες χαλάρωσης.

Αλλά πολύ καλά κάνεις κύριε Πέτσα και τα λες μιας και οι Έλληνες σας έχουν ακόμα πρώτο κόμμα με αυτοδυναμίας.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img