Υποχρεωτικός εμβολιασμός εντός του Σεπτεμβρίου – ποιες κατηγορίες πιάνει -Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τάσσετε απέναντι σε μία ολόκληρη κοινωνία

spot_imgspot_img

Τα λέγαμε από τον Ιούνιο ότι είχαμε κυβρνητικές πληροφορίες ότι τον Σεπτέμβριο θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σχεδόν σε όλους τους Έλληνες κάνοντας τους την ζωή πραγματικά μαρτύριο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι έχει ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία δύο ταχυτήτων πολιτών που όχι μόνο είναι πρόθυμη να τους γυρίσει την πλάτη αλλά είναι και έτοιμη να του κηρύξει έναν ανηλεή κοινωνικό πόλεμο.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Το επόμενο βήμα της κυβέρνησης είναι λοιπόν ο υποχρεωτικό εμβολιασμός σε όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα συμπεριλαμβανομένου αστυνομίας και στρατού. Μάλιστα θα αυξηθούν τα τέστ από ένα στα δύο την εβδομάδα με ατομικά έξοδα και όχι δωρεάν από το κράτος άσχετα αν πληρώνουν το ασφαλιστικό τους ταμείο οι εργαζόμενοι.

Μάλιστα το επόμενο βήμα μετά την υποχρεωτικότητα είναι να κάνουν αιφνίδιους εμβολιασμούς σε σχολεία και παιδιά αλλά και επιχειρήσεις και σας το λέμε τώρα ότι είνα στις συζητήσεις για τον Νοέμβριο με Δεκέμβριο.

Επίσης τον Νοέμβριο θα υποχρεωθούν και οι οδηγοί ταξί να έχουν κάνει το εμβόλιο αλλά και όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σε όλες τις επιχειρήσεις. Να σημειώσουμε ότι στης 14Ιουνίου του 2021 η Ευρωπαική ένωση ψήφισε τον κανονισμό της ο οποίος είναι και δεσμευτικός προς τα κράτη μέλη ότι δεν μπορεί ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός. Ωστόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει να λειτουργεί με καθεστωτικές μεθόδους με τον διχασμό της κοινωνίας και κηρύσσει κοινωνικό πόλεμο σε όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img