Αν θες να σωθείς βάλε γεννήτρια, εφεδρικό νεράκι και κάνε ιδιωτική ασφάλεια λέει ο Προτοσάλτε στους πυρόπληκτους

spot_imgspot_img

Τον ρόλο του επικοινωνιακού νεκροθάφτη έχει αναλάβει μάλλον ο Άρης Πορτοσάλτε για λογαριασμό της κυβέρνησης θέλοντας έτσι να επιρρίψει ευθύνες στους πολίτες που έχασαν τα σπίτια τους με περίτεχνο τρόπο.

Όχι μόνο προκλητικός αλλά και αλαζόνας φαίνεται να ήταν στις δηλώσεις του το στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι οι κάτοικοι σε τέτοιες περιοχές θα πρέπει να απευθυνθούν σε ιδιώτες καθώς «δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι»! Προφανώς ο κύριος Άρης μας, ξεχνάει ότι έχουν δοθεί δεκάδες εκατομμύρια στο κανάλι που εκπροσωπεί από την πολυαγαπημένη του κυβέρνηση με αποτέλεσμα η υγεία και οι εξοπλισμοί στην πυροσβεστική να μηδενιστούν σχεδόν. Κύριε Προτοσάλτε αν η παρέα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είχε μοιραστεί εκατοντάδες εκατομμύρια με μανδύα κόβιντ και πυροσβεστικά μέσα θα υπήρχαν και υγεία θα υπήρχε και εσύ αλλά και η δουλειά που κάνεις και ο άχαρος ρόλος που έχεις αναλάβει δεν θα χρειαζόταν καν. Δείτε και αποθεώστε τις δηλώσεις του παρακάτω.

Δείτε επίσης την απόλυτη κάμερα ασφαλείας με 5Mp φακό που παρακολουθεί την κίνηση σε όλη την έκτασή της.

«Επειδή είδα κάτι σχόλια εναντίον του ΣΚΑΙ.

»Όσοι τα γράφουν αυτά τα σχόλια είναι γεγονός οτι δεν έχουν δει ποτέ φωτιά στην ζωή τους και δεν έχουν δει να κάνουν ρεπορτάζ.

»Είναι συνειδητή προσπάθεια δυσφήμισης της δουλειάς που κάνουν συνάδελφοί μας.

»Ναι, υπάρχει περίπτωση η φωτιά να μεταδοθεί από φλεγόμενο ζώο όπως και από αέρα σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ανάμεσα από δέντρα.

»Εκεί λοιπόν τα σπίτια πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία.

»Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι του Πορτοσάλτε ή του Βασιλακόπουλου που επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα.

»Καλώς επέλεξε, δεν λέω όχι. Θα πρέπει να πει οτι θα βάλω μία γεννήτρια, θα έχω και νεράκι εφεδρικό και μετά μπορεί να βρίζει το κράτος και τον Μητσοτάκη.

»Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρία.

»Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι παραλίες κάθονταν στο λαπτοπάκι τους και στο κινητό τους και έγραφαν ανοησίες, υβριστικές για να πουν “κοίτα ο ΣΚΑΙ”», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

Δείτε επίσης την απόλυτη κάμερα ασφαλείας με 5Mp φακό που παρακολουθεί την κίνηση σε όλη την έκτασή της.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img