Βίντεο με τους δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ – Πρακτορική επίθεση

spot_imgspot_img

Μαφιόζικη ή πρακτορική μπορεί να θεωρηθεί η θανατηφόρα επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραιβάζ. Οι υποθέσεις που ερευνούσε και ήταν κοντά να ξεσκεπάσει θα προκαλούσαν σεισμό στο πολιτικό και το δημοσιογραφικό χώρο και προφανώς κάποιους πολύ σημαντικούς ανθρώπους θα ενοχλούσα.

Η απόλυτη κάμερα ασφαλείας με την δική της νοημοσύνη. Παρακολουθεί, καταγράφει μιλάει ακούει και ειδοποίεί.

Αλλά το μεγάλο λάθος που έκαναν οι εκτελεστές του Γιώργου Καραιβάζ είναι ότι δεν υπολόγισαν σωστά τις κινήσεις τους. Όλη η επίθεση έχει καταγραφεί και υπάρχει οπτικό υλικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος και μίας πολυκατοικίας και φαίνονται καθαρά οι δράστες της επίθεσης.
Μάλιστα σύμφωνα με όσα έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός Open οι δράστες φαίνονται καθαρά ότι είχαν στήσει καρτέρι στον δημοσιογράφο. και το υλικό αυτό ήδη το έχει η αστυνομία στα χέρια της. Οι δύο δράστες πάνω στη μηχανή χαμηλού κυβισμού που ανέμεναν τον Γιώργο Καραϊβάζ να επιστρέψει σπίτι του, από τον τηλεοπτικό σταθμό που εργαζόταν.

Η μηχανή, η οποία είναι κλεμμένη και προφανώς είχε ψεύτικη πινακίδα δεν έχει βρεθεί ακόμα από την αστυνομία.

Από κει και πέρα, θα ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να φανεί πόσο και ποια κινητά τηλέφωνα ήταν ενεργοποιημένα στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο, καθώς στην αστυνομία είναι σίγουροι πως, οι δράστες δέχτηκαν κλήση από τον συνεργό τους, που παρακολουθούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ και τους ειδοποίησε ότι έφτασε στον προορισμό του.

Απ΄ ότι φαίνεται η υπόθεση αυτή έχει πολύ μεγάλο βάθος και ευχόμαστε πραγματικά να φτάσει μέχρι το τέλος.

Η απόλυτη κάμερα ασφαλείας με την δική της νοημοσύνη. Παρακολουθεί, καταγράφει μιλάει ακούει και ειδοποίεί.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img