Έγινε Viran o Ουκρανός πιλότος που έχει ρημάξει τους Ρώσους και κρατάει μόνος του το Κίεβο (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Viral έχει γίνει ένας Ουκρανός πιλότος στα social media που παρουσιάζετε πραγματικά σαν κάποιος υπερώας. Ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα αν το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό ή αν είναι προϊόν προπαγάνδας από την Ουκρανική μεριά για να ενισχύσουν το πατριωτικό αίσθημα.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

ο εν λόγο πιλότος απέκτησε το παρατσούκλι «Φάντασμα του Κιέβου» και παρουσιάζεται σας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους MIG-29.

Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι και ο ντόρος των social media κάνει λόγο ότι μόνος του έχει καταρρίψει 6 Ρώσικα μαχητικά έχει καταστρέψει περισσότερα από 30 άρματα και έχει κρατήσει εχθές από αέρος στην κυριολεξία μόνος του το Κίεβο με τις Ρωσικές δυνάμεις να έχουν τρομερές απώλειες σύμφωνα πάντα με την Ουκρανική μεριά.

Η Ρωσική μεριά με την σειρά της είναι πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της αναφέροντας ωστόσο ότι εχθές και σήμερα δεν έκαναν καν επίθεση διότι περίμεναν τον Ζελένσκι να συνθηκολογήσει.

Αληθινός ή μη. Πάντως είναι βέβαιο πως ο ιπτάμενος άσος έγινε αμέσως ένα σύμβολο αντίστασης της Ουκρανίας και πως αναπτερώνει το ηθικό των Ουκρανών σε αυτό τον άνισο πόλεμο που κήρυξε η Ρωσία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img