Μετά τους βλακώδεις χειρισμούς του Μητσοτάκη Ο Λαβροφ αναγνωρίζει τα κατεχόμενα σαν Δημορτία Βόρεια Κύπρου

spot_imgspot_img

Για μια ακόμα φορά οι ελληνικοί χειρισμοί στον πόλεμο της Ουκρανίας ήταν αφελής και παιδική χωρίς καμία υπεύθυνη σκέψη και στάση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρώτο πρώτος έτρεξε να καταδικάσει και να κάνει λόγο για κυρώσεις κατά της Ρωσίας και υπέρ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Να σημειωθεί εδώ ότι η Ουκρανία ούτε ΝΑΤΟ είναι ούτε ΕΕ και δεν υπήρχε λόγος ο Έλληνας πρωθυπουργός να είναι τόσο Αμερικανόφιλος χωρίς να σκέφτε υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό που στο κάτω κάτω της γραφής δεν ρωτήθηκε ποτέ για το τι θέσει πρέπει να κρατήσει η χώρα μας. Οι περισσότεροι Έλληνες στο διαδίκτυο δηλώνουν ότι η πιο υπεύθυνη στάση θα ήταν η ουδετερότητα και όχι η ένταξη της Ρωσίας αμέσως στο κάαδρο των εχθρών.

Η Τουρκία ωστόσο που και αυτή είναι στο ΝΑΤΟ και μάλιστα εντελώς αποκλεισμένη από όλες τις μεγάλες δυνάμεις με τους χειρισμούς των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος και εύνοια. Από την μία η Ρωσία δίνει αυτά που ζητάει έναντι της Ελλάδας για να έχει ανοιχτή πρόσβαση στα στενά των Δαρδανελίων και από την Άλλην η Αμερική δίνει γη και ύδορ ανοίγοντας τον φάκελο για F-16 και F-35 για να την έχει εξολοκλήρου μαζί της.

Η Ελληνική ανεύθυνη στάση του Κυριάκου Μητστοτάκη αυτή τη στιγμή αφήνει την Ελλάδα αποκομμένη διπλωματικά ως σίγουρη, γνωρίζοντας καλά όλες οι μεγάλες δυνάμεις ότι έχει μίαυ ποτακτική κυβέρνηση που θα πεί με ευκολία ΝΑΙ σε ότι τη ζητηθεί.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αναφορές στην “Τουρκική Δημοκρατία Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου” χωρίς να προτάξει τo so called (ούτω καλούμενη), έκανε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα δύο φορές δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα ότι θεωρεί την Ελλάδα απέναντί του.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img