Βράζει η κοινωνία δημιουργούνται ομάδες πολιτών, γονέων και εργαζομένων που θα αντιδράσουν μέχρι και με καλύψεις κτιρίων λόγο των μέτρων της κυβέρνησης

spot_imgspot_img

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θυμίζουν καθεστωτικά κράτη όπως τη Βόρεια Κορέα. Μεταξύ αυτών είναι οι εργαζόμενοι που αναμένεται να εκδιωχθούν από τις δουλειές τους από την πρώτη Σεπτεμβρίου λόγο της απόφασής τους να μην κάνουν το εμβόλιο. Αλλά είναι και γονείς που βλέπουν ολοένα και περισσότερο να πλησιάζει η μέρα που το εμβόλιο κατά του covid-19 θα γίνει υποχρεωτικό και για τα παιδιά τους ακόμα και σε ηλικίες δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Μάλιστα παρόλο που η ΕΥΠ σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καθημερινά ψάχνει και βρίσκει, ποιοι οργανώνουν πορείες και διαμαρτυρίες για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. Ομάδες πολιτών εξακολουθούν να κάνουν μυστικές τοπικές συναντήσεις που θυμίζουν κατοχική Ελλάδα για το πως θα κινηθούν όταν θα έχουν αποβληθεί από την κρατική δομή και θα θεωρούνται από το κράτος πολίτες δεύτερης κατηγορίας και πολέμιοι του.

Χιλιάδες γονείς σε όλη την χώρα ετοιμάζονται να καταλάβουν τα σχολεία με το πρώτο κουδούνι και να κλειδωθούν εντός τους μέχρι να ακουστούν. Ωστόσο η ασφάλεια σε συνεργασία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ΕΥΠ και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει την ατζέντα με τους πιθανούς οργανωτές τέτοιων ενεργειών και είναι έτοιμοι να δράσουν πριν πάρει σάρκα και οστά μία τέτοιου μεγέθους αντίδραση που θα θυμίζει λαική επανάσταση.

Οι εκδιωχθέντες εργαζόμενοι με την σειρά τους βλέποντας τις οικογένειές τους να μπαίνουν σε καραντίνα αλλά και μία διαρκή πείνα λόγο μόνιμης ανεργίας που τους υποβάλλουν με το ζόρι είναι έτοιμοι για όλα και αναμένονται μεγάλες εξελίξεις από τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο η κρατική μηχανή είναι σε επιφυλακή να προλάβει ενέργειες αντίδρασης στα μέτρα που θα πλήξουν την κυβέρνηση και την επικοινωνιακή της εικόνα.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img