Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός για παιδιά από 6 ετών και άνω τα Χριστούγεννα

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέποντας τα τελευταία γκάλοπ με την διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάνω από 13 μονάδες και ουσιαστικά να μην έχει κανένα αντίπαλο. Και με σύμμαχο όλα τα τηλεοπτικά κανάλια φέρνει πλέον πιο κοντά από ποτέ τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα παιδιά.

Εδώ και αρκετές ημέρες ακούμε πλέον ανοιχτά τους ίδιους και τους ίδιους “τηλε-ειδικούς” να είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και σε παιδιά από ηλικίες 6 ετών και άνω.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Μέσα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας πλέον δεν είναι λίγα τα στελέχη που το λένε ανοιχτά πλέον ότι τάσσονται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα παιδιά κάτω των 6 ετών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της κυβέρνησης αυτό το μέτρο υπάρχει ήδη σε προσχέδιο και έτοιμο και είναι για να εφαρμοστεί τα Χριστούγεννα του 2021.

Εν μέσω της σχολικής χρονιάς η κυβέρνηση θα ζητήσει από τους γονείς ανεξαρτήτου της πορείας των κρουσμάτων από να κάνουν το εμβόλιο στα παιδιά τους από 6 ετών και άνω για να μπορούν τα παιδιά τους να συνεχίσουν να πηγαίνουν σχολείο. Μάλιστα ο λόγος που αυτό θα ζητηθεί εντός της χρονιάς και όχι από την αρχή, είναι η συναισθηματική πίεση που θα ασκηθεί σε παιδιά και γονείς με τον φόβο της απομόνωσης των παιδιών που οι γονείς τους δεν θα θέλουν να εμβολιαστούν. Επίσης ως εναλλακτική θα υπάρχει η εκπαίδευση από το web.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img