Πρόταση για Υποχρεωτικό εμβολιασμό με κλήρωση σε ένα μέλος κάθε οικογένειας αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτά τα παιδιά σε σχολείο

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους ώστε να περιορίσει την επέλαση του κορωνοϊού στην χώρα μας. Μεταξύ των μέτρων στο τραπέζι πλέον των διαπραγματεύσεων πέφτει και ο εμβολιασμός.

Αυτό που απασχολεί μεταξύ άλλων την κυβέρνηση είναι η σειρά, ο τρόπος αλλά και οι διαθεσιμότητα των εμβολίων, ώστε να προστατευτεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας με τέτοιο τρόπο ώστε να περιοριστεί η απειλή του κορωνοϊού σε σύντομο διάστημα.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

Είναι σχεδόν δεδομένο πλέον ότι θα γίνουν άμεσα υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί σε όλους όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας, τον στρατό, τα σώματα ασφαλείας, του δασκάλους και σε δεύτερο χρόνο όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με κοινό όπως τα ΚΕΠ, εφορία κτλ.

Αλλά αυτό απαιτεί χρόνο ενώ ταυτόχρονα δεν εξασφαλίζει την ανακοπή της επέλασης του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να πέφτει πλέον στο τραπέζι και η λοταρία κορωνοϊού. Η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργεί ως εξής. Θα αφορά κυρίως οικογένειες με παιδιά από 2 μέχρι 17 και αν κληρωθεί το ΑΦΜ της μητέρας ή του πατέρα μέσα σε αυτή η οποία θα κληρώνει καθημερινά έναν αριθμό ατόμων 300 με 500 σε κάθε περιοχή θα είναι υποχρεωμένο ένα μέλος της οικογένειας να κάνει το εμβόλιο. Μάλιστα για να ασκηθεί η πίεση στους πολίτες να σπεύσουν για το εμβόλιο θα δίνετε μία βεβαίωση που θα πρέπει ο γονέας να την δείξει στο σχολείο για να γίνονται δεκτά τα παιδιά του σε αυτό. Τα σχολεία και η εργασία των κληρωθέντων θα ενημερώνονται αυτόματα από ένα σύστημα sms και σύμφωνα με το ΕΡΓΑΝΗ.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img