Επιπλοκές στην υγεία της παρουσίασε και πάλι η κούκλα δημοσιογράφος που βιάστηκε με τον χειρότερο τρόπο από 300 άτομα στην πλατεία

Εκ νέου στο νοσοκομείο η ρεπόρτερ… του CBS Lara Logan που παρουσίασε επιπλοκές μετά την τρομακτική σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στην πλατεία Ταχρίρ.

Η 43χρονη ανταποκρίτρια της εκπομπής 60 Minutes κάλυπτε την Αραβική Άνοιξη το 2011 όταν δέχτηκε βάναυση σεξουαλική επίθεση από 300 άντρες που την άρπαξαν μακριά από το τηλεοπτικό συνεργείο για περίπου 25 λεπτά.

reporter1

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που μεταφέρεται φέτος στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών μετά από το τρομακτικό περιστατικό που έζησε πριν από λίγα χρόνια.

“Λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι η Lara Logan επέστρεψε στο νοσοκομείο εχθές. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση” σημείωσε εκπρόσωπος της εκπομπής 60 Minutes, επιβεβαιώνοντα την είδηση και χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

reporter2

“Παρά τα όσα είχε να αντιμετωπίσει τα τελευταία δύο χρόνια, οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τη φυσική ταλαιπωρία που έχει υπομείνει εξαιτίας της βάναυσης σεξουλικής επίθεσης στην Αίγυπτο”, σημείωσε ο οικογενειακός φίλος Ed Butowsky.

reporter3

Η δημοσιογράφος το 2012 είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily News πως πάσχει από λανθάνουσα διαταραχή μετατραυματικού στρες.

“Εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να ελευθερωθώ, αλλά δεν είμαι ελεύθερη. Δεν φεύγει. Δεν είναι κάτι που παρακολουθώ. Δεν είναι προβλέψιμο. Μου συμβαίνει περισσότερο από ό,τι θα ήθελα”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Leave A Comment