Πως ο άντρας μου με έκανε να έχω χόμπι το σεξ, το πρωκτικό και τα ερωτικά παιχνίδια

spot_imgspot_img

Ονομάζομαι Κυριακή και ο λόγος που γράφω αυτή την ιστορία χωρίς να αλλάξω το όνομά μου και τα πραγματικά γεγονότα είναι γιατί θέλω να βοηθήσω ζευγάρια και ανθρώπους να γίνουν περισσότερο ευτυχισμένοι από ότι είναι μέχρι σήμερα. Βλέπουμε γύρο μας τόσο μίσος και τόσο κόμπλεξ και μου θυμίζει πολύ, πως έβλεπα τον κόσμο και εγώ πριν από μερικά χρόνια. Σύμφωνα με δεκάδες επιστημονικές έρευνες η βασική αιτία που οι άνθρωποι αποκτούν κόμπλεξ είναι εξ αιτίας του ότι δεν εκπληρώνουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν ήμουν και εγώ μέχρι την ηλικία των 26 που γνώρισα το σύζυγό μου πλέον Δημήτρη. Έβλεπα τον κόσμο λιγότερο ικανό από εμένα, λιγότερο ηθικό από εμένα, είχα μία τάση να μηδενίζω τα πράγματα και τις αξίες, να μη δίνω σημασία στα χόμπι να τα θεωρώ όλα μικρά και ανούσια να αισθάνομαι ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι υπερβολικοί και πολλά άλλα. Δεν είχα δει ποτέ μέχρι τότε την ζωή σαν πλάκα, να λειτουργώ με χαμόγελο και θετικοί αύρα ακόμα και σε αυτούς που εξέπεμπαν αρνητισμό. Σήμερα δηλώνω ευτυχισμένη σε έναν απόλυτα ευτυχισμένο γάμο χωρίς μιζέρια και χωρίς μυστικά.

Αρκετά με την εισαγωγή νομίζω. Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισα τον Δημήτρη πριν 6 χρόνια περίπου. Αφού γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να βγαίνουμε ο πλέον σύζυγός μου, μου είπε έναν κανόνα που ήθελε να κρατήσουμε όσο δύσκολο και αν ήταν αυτό κάποιες φορές. Και μου είπε ότι θα υποσχόμασταν ο ένας στον άλλον ότι και να έχουμε σαν σεξουαλική φαντασίωση και επιθυμία θα το λέμε και θα προσπαθούμε να το εφαρμόζουμε μέσα από πραγματική προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε την σεξουαλική μας ζωή ενεργή και ζωντανή. Και μάλλον από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι και το μυστικό μέχρι σήμερα της τόσο ενεργής ερωτικής ζωής που έχουμε.

Το σώμα μου είναι ακόμα και σήμερα μετά από 2 παιδιά αρκετά καλό με καθημερινή γυμναστική μαύρα μαλλιά, λευκό δέρμα και έντονα μάτια. Αλλά όταν ξεκινήσαμε τις ερωτικές μας περιπέτειες ήμουν αρκετά ντροπαλή. Κάποια στιγμή πριν μερικά χρόνια ήρθε ο Δημήτρης και μου είπε ότι ήθελε να δοκιμάσουμε να κάνουμε πρωκτικό σεξ. Εγώ στην αρχή παρόλο που ήμουν διστακτική δέχθηκα αλλά είπα να το πάμε σιγά σιγά ώστε να μπορέσω και εγώ να απολαύσω έστω λίγο από την εισχώρηση του μέσα μου.

Την επόμενη μέρα έφτασε στο σπίτι μας ένα κιβώτιο κλειστό που μόλις το άνοιξα στην αρχή τρόμαξα. Ήταν γεμάτο ερωτικά παιχνίδια που είχε παραγγείλει για να αρχίσουμε ένα μαγικό ερωτικό ταξίδι το οποίο κρατάει μέχρι και σήμερα. Η πρώτη μου άποψη ήταν ότι μάλλον έχω μπλέξει με κάποιον ανώμαλο που να το ξέρα η γυναίκα ότι έχω παντρευτεί τον Κρίστιαν Γκρέι από το βιβλίο, η δεύτερη ότι όλα αυτά εγώ δεν τα χρειάζομαι, η τρίτη ότι δεν είναι σωστά όλα αυτά. Την τελική μου άποψη θα σας την πω στο τέλος. Αλλά με αυτά και με εκείνα το βράδυ ξεκινήσαμε την προσπάθεια.

Σαν σωστός άντρας με πείρα άρχισε να με φιλάει και να με χαδεύει με τέτοιον τρόπο που να με κάνει να νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου. Μετά από λίγα λεπτά μου έδωσε ένα κλειτοριδικό παιχνίδι να το ακουμπήσω επάνω μου, πιάνοντας το χέρι μου με το δικό του αργά και σταθερά. Μετά από λίγα λεπτά όταν είδε ότι το σώμα μου άρχισε να τον επιθυμεί μέσα μου έντονα χωρίς να βιαστεί μου έδεσε τα μάτια και με διατηρώντας την αναμείνει φλόγα ανάμεσά μας με έκανε ένα απαλό μασάζ με ένα λιπαντικό λάδι βάζοντας μου μία πρωκτική σφήνα πολύ αργά και πολύ απαλά ενώ εγώ ταυτόχρονα είχα συνηθίσει στα χέρια μου να κρατάω τον δονητή. Αφού ένοιωσε ότι είχα χαλαρώσει αρκετά και ήμουν έτοιμη να τον δεχθώ μέσα μου χωρίς να νιώσω πολύ πόνο τότε άρχισε να εισχωρεί μέσα μου αργά και σταθερά. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει ένα μικρό ηφαίστειο στο κρεβάτι μας. Με εμένα να έχω έρθει σε οργασμό μπορεί και 3 φορές και να του ζητάω απεγνωσμένα να με υποτάξει με έντονο τρόπο και τον ίδιο να γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός ανεβάζοντας την ένταση συνεχώς. Κάποια στιγμή κάνει μία μικρή παύση και παίρνει κάτι μπαλίτσες που τις βάζει μέσα μου και αυτές, και αυτός φοράει στο πέος του ένα δαχτυλίδι αιματώνοντας έτσι περισσότερο και μεγαλώνοντάς το ακόμα περισσότερο. Τότε αρχίζει να με σφυροκοπάει με τέτοια ένταση που πραγματικά κανένας μέχρι τότε δεν με είχε κάνει να νιώσω έτσι. Από τότε και μετά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε επίπεδα χτίζοντας μία τέλεια ερωτική ζωή, κάνοντας το πρωκτικό σεξ πλέον χόμπι.

Αφού τελείωσε η πρώτη μας εμπειρία και δεν είχε καμία σχέση από την αίσθηση που μου περιέγραφαν μέχρι τότε φίλες και γνωστές. Ένοιωσα ότι άρχισαν να απελευθερώνομαι. Από τότε έχουμε ζητήσει ο ένας στον άλλον με σεβασμό πάντα όλες μας τις φαντασιώσεις. Ακόμα και αυτές που περιέχουν λίγο περισσότερη πολυκοσμία.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν φαντασιώσεις, το θέμα είναι πόσοι από αυτούς θέλουν να τις ολοκληρώσουν και πόσοι έχουν το θάρρος να τις εκπληρώσουν. Όσο αφορά την άποψή μου για τα ερωτικά παιχνίδια είναι η Εξής. Είναι απαραίτητα για όσους θέλουν να έχουν μία ζωντανή ερωτική ζωή. Μάλιστα πολλές φορές είναι και απαραίτητα. Επίσης έχω δει στην ζωή μου όπως και πολλές γυναίκες πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες που θέλουν να δείχνουν ότι έχουν έντονη ερωτική ζωή και πολύ πείρα. Το θέμα είναι να είσαι ελεύθερος να ζεις τις στιγμές όμορφα χωρίς ταμπού. Όλες θέλουμε τον Κρίστιαν Γκρέι από τις “50 αποχρώσεις του Γκρέι” το θέμα είναι είσαι απελευθερωμένη να το ζήσεις. Από την άλλη πολλοί άντρες νομίζουν ότι είναι καλύτερη από τον Κρίστιαν Γκρέι αλλά το θέμα είναι είσαι έτοιμος να κάνεις υπομονή, να έχεις θάρρος να παίξεις στο παιχνίδι της διέγερσης.

Σας προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε τον πειραματισμό από εδώ με ένα παιχνίδι πραγματικά ωραίο όπως αυτό που θα βρείτε εδώ. Παίξτε με σεβασμό και υπομονή μη βιάζεστε μη γίνεστε ανυπόμονοι και θα δείτε.

Επανέρχομαι και με άλλη ιστορία πιο ζουμερή….

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img