Νάσια η δασκάλα του έρωτα

spot_imgspot_img
Πριν 5 χρόνια εκπαιδευόμουν ως πωλητής δίπλα σε έναν παλιότερο της εταιρείας, αντιπρόσωπό μας στις Κυκλάδες, όντας εγώ τότε μόλις 21 χρονών. Μια μέρα ο συνάδερφος, μου ζήτησε να πάμε μαζί σε μια συνάντηση με δύο κυρίες, καινούργιες υποψήφιες προμηθευτές που είχαν έρθει από τη Σύρο στην Αθήνα στα κεντρικά. Ενώ παραβρέθηκα σε όλη τη συνάντηση, δε συμμετείχα καθόλου στην κουβέντα τους. Όταν αποφασίσαμε να φύγουμε, είχε βραδιάσει και τις προτείναμε να πάμε κάπου για φαγητό όλοι μαζί. Μετά το φαγητό, ο συνάδερφος επίμονα προτείνει να συνεχίσουμε για ένα ποτάκι στα μπουζούκια μια και επαγγελματικά είχαν πάει όλο πολύ καλά και ήθελα να τις ευχαριστήσει στο έπακρο.

Βρείτε εδώ ερωτικά παιχνίδια, που θα ανεβάσουν την διάθεση σας.

Βρεθήκαμε λοιπόν, να τα πίνουμε με λίγο άνεση παραπάνω μεταξύ μας, μετά από τόση εξοικείωση όπου φτάσαμε στο σημείο να ανεβούν στο τραπέζι να χορεύουν οι δύο κυρίες μπροστά μας! Η μία ήταν η Νάσια 44 ετών αρραβωνιασμένη πλέον μετά από διαζύγιο που είχε. Ήταν εντυπωσιακής εμφάνισης… ψηλή, μελαχρινή με καταγάλανα μάτια, μεγάλο στητό μπούστο και έντονα σαρκώδη χείλη. Η άλλη ήταν η Μένη 37 ετών, κλασσική και πιο συντηρητικής εμφάνισης παντρεμένη με ένα μικρό κοριτσάκι.
 
Όπως λοιπόν ανέβηκαν στο τραπέζι, τις κοιτούσαμε εμείς από κάτω και κάποια στιγμή παρατηρώ ότι η Νάσια δεν φορούσε κιλοτάκι. Μόλις το συνειδητοποίησα, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω την ματιά μου από πάνω της. Από τη στιγμή φυσικά που το κατάλαβε η ίδια, ήρθε προς το μέρος μου και λικνιζόταν όσο πιο πολύ γίνεται ακριβώς επάνω από το κεφάλι μου, κάνοντας βαθιά καθίσματα σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό μου! Απορώ με τον εαυτό μου πως συγκρατιόμουν εκείνη τη στιγμή και δεν άπλωσα το χέρι μου… άλλωστε είχα την κάθε δικαιολογία του ποτού που είχαμε κατεβάσει όλοι μας, μέχρι εκείνη τη στιγμή! Σκύβει λοιπόν με αισθησιακό τρόπο και μου λέει: «Αγοράκι, αφού σου αρέσει αυτό που βλέπεις, μπορείς να το έχει κιόλας!» Περιττό λοιπόν να πω ότι είχα ερεθιστεί τόσο πολύ, που πονούσε η περιοχή μου μέσα στο παντελόνι!
Λίγο αργότερα αφού είχαμε γίνει όλοι λιώμα, αποφασίσαμε να φύγουμε από το μαγαζί. Η Νάσια βρήκε την ευκαιρία όμως, να μου προτείνει να τη συνοδέψω ως το ξενοδοχείο που έμενε αυτές τις μέρες στην Αθήνα. Φτάσαμε εκεί με το αυτοκίνητό μου, αλλά σε όλη τη διαδρομή τα χέρια μας περιπλανιόταν συνέχεια εξερευνώντας ο ένας το σώμα του άλλου. Μπήκαμε βιαστικά και λιγωμένοι από πόθο και οι δυο μας στο δωμάτιό της. Μου έδωσε από την αρχή όμως να καταλάβω ότι μετά από το διάστημα αυτό που θα ήταν στην Αθήνα, δε θα ξανασυναντιόμασταν ποτέ ξανά. Την καθησύχασα ότι θα το σεβαστώ απόλυτα και ότι δεν χρειάζεται να το έχει έννοια. Αφού λοιπόν το ξεκαθαρίσαμε, με κάθισε σε μια πολυθρόνα, ψιθυρίζοντάς μου στου αυτί: «Απόψε μικρέ, θα σου μάθω πως πρέπει ένας άνδρας να ικανοποιεί μια γυναίκα». Ξεκίνησε λοιπόν να ξεντύνεται σιγά και αισθησιακά χαρίζοντάς μου ένα στριπ τιζ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
 
Μόλις τελείωσε, ήθελε να αισθανθεί τη γλώσσα μου παντού επάνω της. Φυσικά πάντα με καθοδήγησή της ξεκινώντας από την περιοχή πίσω από το αυτί, μετά να κατεβαίνω στον λαιμό, προχωρώντας τους ώμους, στο στήθος… γενικά με οδηγίες που μου έδινε συνεχώς πώς να προχωράω και τι να κάνω κάθε φορά. Εγώ φυσικά ακλουθούσα πιστά!  Μετά από πολύ ώρα περιπλάνησης της γλώσσας μου σχεδόν σε όλο της το σώμα πίσω μπρος, ήρθε επιτέλους η ώρα να ασχοληθώ και με τη γλώσσα μου στην ευαίσθητη περιοχή της. Βέβαια, μετά από τόση προεργασία, δεν χρειάστηκε και πολύ ενασχόληση, μια και σχεδόν άμεσα υπήρξε η κορύφωση με σπασμούς και φωνές από την ίδια.
 
Επιτέλους, τώρα είχε έρθει και η δική μου σειρά να με περιποιηθεί στοματικά και μάλιστα κατευθείαν στο «ψητό». Περιττό να πω ότι ήταν τ έ λ ε ι ο και δεν χρειάζονται λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υπόλοιπης βραδιάς! Μέσα στο 3ήμερο που έμεινε στην Αθήνα, «βρεθήκαμε» αμέτρητες φορές και μετά όπως είχαμε συμφωνήσει χωρίσαμε χωρίς καν να αλλάξουμε τηλέφωνα.

Crazy Napo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img