Κωνσταντίνα: Δεν περίμενα ότι η συνάδελφός μου στο μπαρ θα με έκανε να νιώσω έτσι στο κρεβάτι

spot_imgspot_img

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα και δούλευα πριν το κορονοϊό σεζόν σε ένα μπάρ της Χαλκιδικής στο ίδιο μπαρ δούλευε και η Μαριλένα. Είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα σε ηλικία 28 ετών με τέλειο σώμα σαν να βλέπεις μία ζωγραφιά που σε διεγείρει. Είναι έντονα μάτια με έντονο βλέμμα, με μακρυά μαύρα μαλλιά μέχρι τα οπίσθια και λευκό δέρμα. Το χρώμα των ματιών της ήταν Hazel και είναι ένα κορμί πραγματική κόλαση. Μπορεί να ακούγεται η περιγραφή μου πολύ ενθουσιώδης αλλά να ξεκαθαρίσω ότι μου αρέσουν οι άντρες και δεν είμαι λεσβία. Αλλά η παρακάτω εμπειρία μου, μαζί της θα σας λύση την απορία γιατί διακρίνεται έναν ενθουσιασμό στην περιγραφή μου γι αυτήν.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

Πριν περάσω όμως στο κυρίως θέμα να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι και εγώ είμαι μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα ηλικίας 22 ετών, σε μπάρ εποχιακό δουλεύω σαν μπαργούμαν. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το σώμα μου και το παρουσιαστικό μου είναι αρκετά εντυπωσιακό με καστανό μαλλί και καστανό αμυγδαλάτό μάτι.

Έτσι λοιπόν πριν γνωριστούμε καλά με την Μαριλένα δουλεύαμε μαζί και είχαμε αρκετά καλή χημεία και συμπάθεια. Την τρίτη μέρα αρχίσαμε τα πειράγματα μεταξύ μας και είχαμε αποκτήσει αρκετή οικειότητα. Έτσι λοιπόν κατά τις 3-4 το πρωί και εκεί που είμασταν στην κορύφωση της βραδιάς η Μαριλένα περνάει από δίπλα μου και με ένα επιβλητικό βλέμμα γεμάτο λαγνεία και ένταση με πλησιάζει ελαφρά και μου δίνει ένα πεταχτό μπατσάκι στα οπίσθια κοιτάζοντάς με συνεχώς με λαγνεία. Πλησίασε στο αυτί μου αργά και σταθερά και μου ψυθίρισε ότι θέλει να με πάρει και να με καρφώσει πάνω στην μπάρα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τότε δεν είχα ποτέ εμπειρία με άλλη γυναίκα αλλά είχα φαντασιωθεί πολλές φορές τον εαυτό μου να κάνει έρωτα με γυναίκα.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

Ομολογουμένως η ενέργειά της, αυτή με κολάκευσε και με έφτιαξε αρκετά παίζοντας με το εγκέφαλο μου στην πανδεσία του ερωτισμού.

Τελειώνοντας εκείνη η μέρα και πηγαίνοντας στο σπίτι μου σκεφτόμουνα έντονα την ενέργειά της και τον τρόπο της με αποτέλεσμα να μπώ στην διαδικασία να αυνανιστώ με ένα ερωτικό παιχνίδι που έχω πάντα μαζί μου. Δεν περίμενα όμως με τίποτα αυτό που θα γινόταν την επόμενη μέρα. Και σε καμία περίπτωση δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου να παραδίδεται στα χέρια μιας τέτοιας γυναίκας. Η οποία θα με έκανε να νιώσω τέτοια ηδονή ενώ ταυτόχρονα θα μου φερόταν τόσο ταπεινωτικά και θα μου άρεσε κιόλας.

Την επόμενη μέρα λοιπόν γεμάτη αυτοπεποίθηση αλλά και ευχάριστη διάθεση αλλά και άγνοια κινδύνου. Πήγα στην δουλειά και θέλοντας να ανταποδώσω την παιχνιδιάρικη διάθεση μόλις βρήκα την στιγμή και πέρασα από πίσω της απλώνω το χέρι μου και της ρίχνω και εγώ ένα χλιαρό μπατσάκι. Τότε η Μαριλένα γύρισε με αυτό το θανατηφόρο βλέμμα γεμάτο λαγνεία και μου είπε ότι θα με κάνει το παιχνιδάκι της το βράδυ. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία και κάποια στιγμή μέσα στην βραδιά με πλησίασε και μου έβαλε το χέρι της ολόκληρο στα οπίσθιά μου και το δάχτυλό της με έτριβε αισθησιακά στο αιδοίο μου. Το μαγαζί είχε ακόμα λίγους τελευταίους πελάτες και παρόλο που μου αρέσε και με ερέθιζε φουλ η στιγμή ένιωσα μία ντροπή να με διαπερνά και ταυτόχρονα να αρχίζω να υγραίνομαι.

Απ΄ότι φαίνεται η Μαριλένα ήξερα πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει για να με κάνει να εκτελέσω στην συνέχεια όλες τις εντολές της και ταυτόχρονα να εκπληρώσει την φαντασίωσή της. Μόλις έφυγαν οι τελευταίοι πελάτες τότε η Μαριλένα άρχισε να με φιλάει και να μου ανοίγει τα πόδια ενώ με έβαλε να κάτσω στην μπάρα επάνω και αυτή να είναι όρθια μπροστά μου. Η αλήθεια ότι εκείνη την στιγμή είχα αποφασίσει ότι ήθελα να πάω μαζί της περισσότερο και από άντρα και η αλήθεια είναι ότι κατάφερε και με πήρε καλύτερα από τους περισσότερους άντρες που έχω συναντήσει μέχρι σήμερα. Στην συνέχεια λυπών αφού η λίμπιντο άρχισε να πιάνει κόκκινο έβαλε το χέρι της μέσα από το κολλητό παντελόνι που φορούσα και με έτριβε αισθησιακά ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με την γλώσσα της το στήθος μου. Στην συνέχεια έσκυψε και μου έκανε στοματικό με αργές και παλλόμενες κινήσεις με την γλώσσα της. Εκείνη την στιγμή ήμουν έτοιμη να εκτελέσω κάθε εντολή της με άνεση και με απόλυτη υπακοή.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

Εκείνη την στιγμή σηκώνεται πάλι όρθια και πάει να με φιλήσει. Τότε εγώ εντελώς αυτόματα έκανα λίγο προς τα πίσω το κεφάλι μου και εκείνη την στιγμή μου ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι λέγοντάς μου ψιθυριστά στο αυτί πάλι ότι σήμερα θα με κάνει υπάκουο κορίτσι και θα την παρακαλώ να το επαναλάβει. Ενώ για λίγα δευτερόλεπτα τα βλέμματά μας είναι σταματημένα μεταξύ μας γεμάτα ηδονή, θελκτικότητα και σεξουαλισμό τότε με μία ξαφνική κίνηση με πιάνει από την μέση και με γυρίζει με πλάτη προς την μπάρα λέγοντάς μου να μείνω ακίνητη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφερε μία μάσκα και μου έδεσε τα μάτια ώστε να μη βλέπω. Μου κατέβασε το παντελόνι και μου άνοιξε τα πόδια ενώ ταυτόχρονα ένα ρίγος ηδονής διαπέρασε το κορμί μου. Μη ξέροντας τι θα ακολουθήσει. Φόρεσε ένα φοβερό δονούμε strap on και άρχισε να με σφυροκοπάει με ένταση μέχρι να ολοκληρώσω και να έρθω σε οργασμό. Μετά από 35 λεπτά ανηλεής έντασης και σφυροκοπήματος και ενώ ένοιωθε ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω με πλησίασε μου φίλησε τον λαιμό και μου ξανά ψιψίρισε ότι δεν τελειώσαμε κοριτσάκι. Και την στιγμή που λέω εγώ το όχι δεν αντέχω άλλο πριν ολοκληρώσω το όχ. Νιώθω να με καρφώνει κάτι από πίσω. Τότε ένοιωσα ότι το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να εκπληρώσω την φαντασίωσή της και να ευχαριστηθώ το δεύτερο σφυροκόπημα που θα μου χάριζε ακόμα δύο οργασμούς. Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό το strap on θα μου χάριζε τέτοια χαρά και τόσο μεγάλη ηδονή. Μπορείτε να το δείτε εδώ και σας προκαλώ να το δοκιμάσετε όσες πιστεύετε ότι δεν θα καταφέρει να σας τρελάνει.

Μόλις τελείωσε και μου είπε ότι ήμουν καλή μου έβαλε ένα λουρί και μου είπε ότι αύριο να έρθω με αυτό το joker στην δουλειά. Όπως και υπάκουα εκτέλεσα. Την επόμενη μέρα ήρθε ένας παίδαρος ο Φάνης και με είδε στην μπάρα. Τότε απευθύνθηκε στην Μαριλένα και είπε την έκανες και αυτή δούλα σου;;;

Την ιστορία με τον Φάνη και την Μαριλένα θα σας την πω σε άλλη ιστορία. Από τότε και μετά βρισκόμαστε συχνά με την Μαριλένα σχεδόν μία φορά την εβδομάδα και παρόλα αυτά είμαι ακόμα strait.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img