H Μαριάνα περιγράφει πως είναι να έχεις ελεύθερη σχέση και να κάνεις τρίο

spot_imgspot_img

Η σεξουαλικότητα για κάποιους στις μέρες μας έχει γίνει πολυτέλεια. Μετά από πολύ ώριμη σκέψη έβαλα τα θέλω μου κάτω αλλά και τους στόχους μου και αποφάσισα ότι μου αρέσει περισσότερο να ζω χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς συναισθηματικές υποχρεώσεις. Εργάζομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά επικεντρωμένη στην καριέρα μου. Συνεπώς δεν ήθελα τίποτα να με αποσπά την προσοχή στην εξέλιξή μου αλλά ταυτόχρονα να μη μου στερούμε και τίποτα από τις προσωπικές απολαύσεις.

Το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα χωρίς συνδρομές και πάγια πληρώνοντας μία μόνο φορά.

Έτσι ένιωθα μία έλξη με έναν παλιό μου συμμαθητή ο οποίος είναι παντρεμένος και γιατρός και ήξερα ότι και ο ίδιος με έβλεπε πολλές φορές ερωτικά. Συνεπώς αφού βγήκαμε μία φορά στο πλαίσιο πάντα του φιλικού η συζήτησή εκτροχιάστηκε και καταλήξαμε στο κρεβάτι παρόλο που ήταν απόγευμα. Φυσικά εκείνος μου ξεκαθάρισε αμέσως πως δεν θέλει να έχουμε κάτι παραπάνω και μόλις το άκουσα ένιωσα μία ανακούφιση. Συνεπώς κάναμε μία κανονική συμφωνία όπως και στις ταινίες. Αποφασίσαμε να κάνουμε απλά σεξ όποτε το θέλουμε μίας και είναι αρκετά καλό για να το επαναλαμβάνουμε χωρίς όμως καμία δέσμευση και σχεδόν χωρίς καθόλου συναίσθημα.
Το να έχεις μία τόσο ελεύθερη σχέση σου επιτρέπει να κρατάς την κοινότητά σου σε υψηλό επίπεδο. Επίσης είναι αρκετά αγχολυτικό. Δεν έχεις να περιμένεις τίποτα από κανένα και γνωρίζεις με τον πιο βιολογικό τρόπο ότι όλα εξαρτώνται από εσένα και όχι από κάποιον δήθεν άνθρωπό σου. Συνεπώς τα θετικά στην ψυχολογία σου είναι πάρα πολλά που κάνουν τα οικονομικά της ζωής σου να εξελίσσονται από μόνα τους προς το καλύτερο.

Φυσικά έχει και κάποια αρνητικά όπως το γεγονός ότι παίρνεις πολύ βιαστικές αποφάσεις κάποιες φορές. Έχεις μία μόνιμη τάση αναζήτησης αλλά και είσαι επιρρεπείς σε νέες εμπειρίες ειδικά σεξουαλικές που στο τέλος μπορεί να μη σου αρέσουν. Όπως για παράδειγμα όταν δοκίμασα την πρώτη φορά με γυναίκα και μάλιστα με συνάδελφο αλλά τελικά δεν μου άρεσε.

Το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα χωρίς συνδρομές και πάγια πληρώνοντας μία μόνο φορά.

Άρα σαν μία γυναίκα που έχει ξεκάθαρο σεξουαλικό προσανατολισμό όπως εγώ και με επίκεντρο την καριέρα είναι η ιδανικότερη λύση. Μου αρέσουν οι έντονες σεξουαλικές στιγμές και όταν της ζητάς από τον παρτενέρ σου ειδικά όταν είναι άντρας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα στις εκπληρώσει και σχεδόν άμεσα, και ο λόγος είναι ότι και ο ίδιος ψάχνει τις έντονες εμπειρίες χωρίς δεσμεύσεις.

Έτσι λοιπόν και εγώ είχα μία πολύ έντονη φαντασίωση να κάνω τρίο μεταξύ δύο αντρών και μάλιστα γιατρών. Ήξερα όμως αν κάτι τέτοιο το ζητούσα ποτέ από την σχέση μου θα μπορούσε να σχηματίσει μία κακή εικόνα για μένα και να μη καταλάβει την σεξουαλική μου προσέγγιση συνεπώς με τον Χ….. μπορούμε και κάνουμε με άνεση τα πάντα και τις φαντασιώσεις του καθενός.
Πολλοί από εσάς σίγουρα θα πιστέψετε ότι μπορεί να υπάρχει κάτι βαθύτερο μεταξύ μας αλλά σας διαβεβαιώνων ότι είναι μία ξεκάθαρη σχέση ουσίας.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img