Ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι γιατί τον άναβε ότι είμαι η καθηγήτριά του και τον έκανα γατούλα μου και του άρεσε μπροστά στην κοπέλα του

spot_imgspot_img

Ονομάζομαι Ελευθερία είμαι καθηγήτριά αγγλικών σε ένα φροντιστήριο στην Αθήνα σε τμήμα ενηλίκων. Είμαι 1,78 με πολύ προσεγμένο σώμα και 34ων ετών, με το δυνατό μου σημείο να είναι τα μαλλιά μου το βλέμμα μου και η οπίσθια όψη μου. Γενικά γνωρίζω καλά ότι είμαι πολύ θηλυκή και εντυπωσιακή γυναίκα και αυτό με κάνει ακόμα πιο ελκυστική στα αντρικά βλέμματα αλλά και τα γυναικεία βλέμματα.

Εδώ θα βρείτε τα πιο καυτά Luxury και οικονομικά ερωτικά παιχνίδια που ήρθαν και στην Ελλάδα

Στην ερωτική μου ζωή είμαι αρκετά δραστήρια και με τα δύο φύλλα. Μου αρέσει αρκετά το παιχνίδι κυριαρχίας και επιβολής είτε με άντρες είτε και με γυναίκες. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μου με τον Ανέστη και την κοπέλα του την Βιολέτα.

Και οι δύο είναι μαθητές μου στο τμήμα των Αγγλικών μέχρι που τους έκανα και μαθητές στον έρωτα. Ο Ανέστης κάποια στιγμή άρχισε να με φλερτάρει. Μετά από λίγο καιρό κατάλαβα ότι το ίδιο έκανε και η Βιολέτα. Το θέμα μου είναι ότι και οι δύο ήταν αρκετά εντυπωσιακά παιδιά και δεν ήξερα αν ήταν συνεννοημένοι για κάποια ομαδική περιπέτεια ή ηθελαν να κάνουν κάτι μαζί μου ατομικά. Μετά από μικρό διάστημα αντιλήφθηκα ότι δεν είχαν συνεννοηθεί και μάλλον ο ένας το έκανε μυστικά από τον άλλον.

Εδώ θα βρείτε τα πιο καυτά Luxury και οικονομικά ερωτικά παιχνίδια που ήρθαν και στην Ελλάδα

Έτσι λοιπόν μου ήρθε μία τρελή αλλά και πολύ ερεθιστική ιδέα. Αποφάσισα λοιπόν να ενδώσω υποτίθεται ή τουλάχιστον έτσι να νομίζει ο Ανέστης αλλά την ίδια μέρα να έχω στο σπίτι και την Βιολέτα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Είχα καλέσει πρώτα την Βιολέτα και ενώ πίναμε ένα κρασί στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, που έχει και τέλεια θέα. Άρχισα να της κάνω απαλό μασάζ στην πλάτη. Εκεί κατάλαβα από τις κινήσεις της και από τα ήπια μουγκρητά της. Ότι ήθελε να πάμε παρακάτω. Ένοιωθα ένα ρίγος στο κορμί της, την ώρα που τα χέρια μου την χάιδευαν στον αυχένα της και αυτό μου έδινε περισσότερο θάρρος να ξεκινήσω να την χαδεύω σιγά σιγά και στην πλάτη και στα χέρια της. Η αίσθηση της παράδοσης της στα χέρια μου, με έκανε να ανάβω πολύ και τότε άρχισα να την αγγίζω με τα χείλη μου απαλά στον λαιμό εκπνέοντας την καυτή μου ανάσα επάνω στο δέρμα της, τα χέρια μου την χάιδευαν στο στήθος πλέον και το κορμί της είχε πάρει φωτιά. Τότε μόνο το δεξί μου χέρι κατέβηκε με ανοιχτή την παλάμι μου και τεντωμένα τα δάχτυλά μου μέχρι την κοιλιά της και την πίεζα πολύ απαλά. Εκεί ένιωθα ότι το κορμί της άρχισε να ταλαντεύεται στο έλεος της ηδονής που ήξερε ότι θα της χαρίσω σε λίγο.

Στη συνέχεια αποφάσισα να γίνω λίγο πιο σκληρή μαζί της και λίγο πιο επιθετική έστω να της δείξω ότι εγώ θα κάνω κουμάντο στο παιχνίδι μας. Έτσι μόλις αυτή πήγε να απλώσει το αριστερό της χέρι γύρο από το κεφάλι αγκαλιάζοντάς με ενώ ήμουν ακόμα πίσω από την καρέκλα της. Τότε της το έπιασα απότομα και της το έδεσα με μία χειροπέδα πίσω από την πλάτη της. Αμέσως βγήκε ένα ελαφρύ βογκητό σαν αναφωνητό “αχ” από το στόμα της γεμάτο δειλία και προσμονή και το κορμί της να κάνει μία μικρή ταλάντωση προς τα εμπρός, περιμένοντας πλέον υπάκουα την συνέχεια. Τότε κατάλαβα ότι θα περνούσαμε τέλεια εκείνο το βράδυ.

Αμέσως πήγα μπροστά της και άρχισα να την παίζω με την γλώσσα μου στο στήθος της και να της κάνω δική μου 100% πλέον. Μετά από λίγα λεπτά της έδωσα στο άλλο χέρι ένα από τα αγαπημένα μου ερωτικά παιχνίδια όπως αυτή η ράβδος ώστε να ασχολείται με σημείο G της. Αφού την έκανα πρώτα να ολοκληρώσει μία φορά στην καρέκλα της ουρλιάζοντας μετά την πήγα μέσα και φόρεσα το αγαπημένο strap on και της χάρισα την πιο δυνατή εμπειρία που είχε ποτέ αφού πρώτα της επέβαλα με το μαστίγιό μου να κάτσει στα τέσσερα και αφού της έβαλα μία Luxury πρωκτική σφήνα σιλικόνης μέτρια διαμέτρου στην πίσω πόρτα της, για να μην το πονέσω το κορίτσι μιας και έβλεπα ότι δεν είναι μαθημένο πολύ τότε ξεκίνησα να την παίρνω με τον ρυθμό μου. Ο ρυθμό ανέβαινε όλο και περισσότερο μέχρι που άρχισε να τρέμουν τα πόδια της από ηδονή και έφτασε σε σημείο παραλίγο λιποθυμίας. Τότε κατάλαβα πως το κοριτσάκι δεν θα μπορούσε να αντέξει την συνέχεια που είχα στο μυαλό μου και έτσι αποφάσισα να την αφήσω λίγο να ηρεμίσει για να απολαύσει την συνέχεια. Της έβαλα ένα ποτάκι και μετά από ένα τέταρτο αφού κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι της έδωσα να καταλάβει πως σε λίγα λεπτά θα ερχόταν κάποιος στο σπίτι και αυτή θα πρέπει να είναι ήσυχη και υπάκουη. Και μάλιστα για να γίνει αυτό της έδωσα ένα δονούμενο αβγουλάκι που το τοποθέτησα εγώ στο υγρό της αιδοίο και το χειριζόμουν από το ασύρματο τηλεχειριστήριου του.

Και τότε χτυπάει το κουδούνι και μαντέψτε… Ήταν ο Ανέστης ο φίλος της Βιολέτας, που μόλις λίγα λεπτά πριν την είχα ξεφτιλίσει στο παιχνίδι κυριαρχίας που της χάρισα και μάλιστα της άρεσε τόσο πολύ που μου το ζητάει κάθε τόσο από τότε. Αλλά αυτά είναι για προχωρημένους και θα σας τα πω σε μία άλλη ιστορία.
Αφού λοιπόν έχω βάλει την Βιολέτα με το δονούμενο αυγό να κρυφτεί πίσω από ένα τοίχο και αφού κρατάω στα χέρια μου ακόμα την ηδονή της βγάζω στο μπαλκόνι και τον Ανέστη ώστε να ξεκινήσει και η δική του ταπείνωση σε λίγο και μάλιστα ολοκληρωτική.

Εδώ το πρώτο στάδιο ήταν πολύ ευκολότερο. Δεν χρειαζόταν καν προετοιμασία διότι κατά διαστήματα έβλεπα μέσα στο παντελόνι του και φαινόταν ξεκάθαρα ο δεινόσαυρος που έκρυβε μέσα στο εσώρουχό του. Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά προικισμένος ο Ανέστης αλλά τον έκανα και αυτόν στο τέλος να τουρλώνει τα σμιλεμένα του οπίσθια πάνω μου. Αφού ξεκινήσαμε ένα ερωτικό παιχνίδι η δύο μας. Η Βιολέτα παρέμενε ήσυχη και υπάκουη πίσω από τον τοίχο και με το τηλεχειριστήριο συνεχώς να της δείχνω ποιος κάνει κουμάντο παρόλο που είχε καταλάβει ποιος ήταν και τι θα ακολουθούσε. Αυτό με άναβε ακόμα περισσότερο και μάλιστα μου έδινε το θάρρος να συνεχίσω ακόμα πιο άγρια και προχωρημένα παιχνίδια.

Εδώ θα βρείτε τα πιο καυτά Luxury και οικονομικά ερωτικά παιχνίδια που ήρθαν και στην Ελλάδα

Αφού στο μπαλκόνι έπεσα στα γόνατα και μάζεψα τα μαλλιά μου σκύβοντας επάνω του, του έδειξε ότι μαζί μου θα περάσει καλά μετά από λίγα λεπτά βρεθήκαμε στο κρεβάτι με εμένα να είμαι πλέον στα τέσσερα και να δέχομαι την ένταση του Ανέστη όλη μέσα μου για τουλάχιστον ένα τέταρτο. Ξαφνικά επάνω στην ένταση αποφασίζει ότι θέλει να με κατακτήσει και από την πίσω πόρτα και τότε. Εγώ ξέροντας ότι θα ζοριστώ διότι με μία εκτίμηση η διάστασή του πρέπει να ήταν 19+ και διάμετρο 4+ έκανα μία συμφωνία μαζί του. Ότι αφού τελειώσει θα κάνω ότι θέλω μαζί του όσο αντέχω ακόμα. H αλήθεια είναι ότι έφτασα πολλές φορές ένα κλικ πριν την ολοκλήρωση και έδινα αγώνα με τον εαυτό μου να έχω δυνάμης για μετά. Είχα πιάσει τον εαυτό μου δύο φορές να νιώθει μικροσπασμούς στου γλουτούς μου από την ηδονή και να έχω υγραθεί τόσο πολύ σαν να θέλω να εκραγώ. Ο Ανέστης με έπαιρνε σαν να μην υπήρχε αύριο και ήξερε να κάνει άγριο σεξ. Ένοιωθα ότι με ανοίγει τόσο πολύ κάποιες στιγμές που φώναζα από ηδονή και πόνο που είχα ξεχάσει την Βιολέτα. Αφού μου έδωσε στο πρόσωπό μου και το στόμα μου όλο τον φρέσκο χυμό του. Ομολογουμένως ήταν αρκετά καλό και αρκετά τυχερή η Βιολέτα.

Τότε πήρα μία ανάσα και άρχισε το δικό μου πλάνο. Του έδεσα τα μάτια και άρχισα να του κάνω στοματικό. Επάνω στην φάση που άρχισε να το απολαμβάνει αρκετά του απλώνω το χέρι πίσω του και του χαδεύω την πόρτα του ανδρισμού του. Τότε ένιωθα το κορμί του να δέχεται το δάχτυλό μου μέσα του και μάλιστα να το απολαμβάνει, και τα δάχτυλά μου δεν τα λές και μικρά + το νύχι. Αφού αρχίζω και τον λύνω και τον νιώθω να παραδίνεται τότε φέρνω πίσω από την πόρτα την Βιολέτα και με δεμένα τα μάτια όπως ήταν της ζητάω να του βάζει δάχτυλο. Εκείνη χωρίς καμία αντίρρηση άρχισε να του επιβάλετε και να τον ανοίγει όπως ζητούσε και το σώμα του. Αφού λοιπόν ήταν έτοιμος για την συνέχεια. Ζήτησα από την Βιολέτα να κάτσει απέναντί του στο καναπέ και να τον κοιτάει μόνο δίνοντάς της και πάλι την μαγική μου ράβδος.

Όπως είχε κλειστά τα μάτια τον έβαλα να ντυθεί σαν και εμένα με καυτά γυναικεία εσώρουχα που του έφερα σαν αυτό το σετ που θα βρείτε εδώ. και εδώ. Αν και λίγο δυσκολεύτηκε στην αρχή χωρίς πολλές αντιρρήσεις έβαλε και τις κόκκινες γόβες και έγινε ένα τέλειο αγοριτσάκι. Ήρθε πλέον η δική του σειρά να κάτσει στα τέσσερα και μάλιστα το έκανε με μεγάλη ευκολία. Το αγοράκι μας λοιπόν ήταν έτοιμο πλέον για να νιώθει τον παθητικό έρωτα από μία καυτή γυναίκα που πριν λίγο την σφυροκοπούσε. Ξεκίνησα να εισβάλω μέσα του με το ίδιο strap on και μπόλικο λιπαντικό μέσα του. Αργά και σταθερά πλέον με δεχόταν και μάλιστα υπήρχαν στιγμές που τον ένοιωθα να παίρνει ακόμα πιο στημένη θέση ώστε να μπαίνω καλύτερα μέσα του. Η Βιολέτα είχε ανάψει πολύ και φαινόταν είχα βάλει το αβγουλάκι πλέον να λειτουργεί στο φουλ και την είχε φτάσει σε σημείο να εκραγεί αλλά ταυτόχρονα άναβε που έβλεπε τον φίλο της να γίνετε υποχείριο στα χέρα μου. Το κορμί του ήταν καυτό και ήθελε να τον πάρω με ένταση. Άρχισα να δυναμώνω τόσο πολύ που ζοριζόταν αλλά του άρεσε απίστευτα πολύ. Μετά από δέκα λεπτά σφυροκοπήματος είχε φτάσει σε σημείο να τελειώσει και λίγα δευτερόλεπτα πριν το κάνει του ζήτησα να ανοίξει τα μάτια του. Τότε μη μπορώντας να κρατήσει την καύλα του και αυτός και αυτή ολοκλήρωσαν σχεδόν μαζί. Εκείνη την στιγμή ζήτησα από την Βιολέτα να έρθει δίπλα μου και να πάρει και αυτή θέση άλλαξα γρήγορα το προφυλακτικό και την πήρα για δεύτερη φορά μπροστά του.

Η στιγμή και για τους δύο ήταν λίγο αμήχανη αλλά τελικά νομίζω ότι τους απελευθέρωσε εντελώς. Βρισκόμαστε κάθε 10 μέρες περίπου όλοι μαζί και κάθε 5 με την Βιολέτα για έξτρα εντατικά μαθήματα κυριαρχίας. Την επόμενη μέρα στο φροντιστήριο, φορούσα την ζώνη του strap on σαν ζώνη ενός καυτού κολλητού παντελονιού και είχα στα χέρια μου το τηλεχειριστήριο από το δονούμενο αβγουλάκι κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα αλλά και οι δύο τους είχα δει πως είχαν ανάψει σαν σπίρτο.

Εδώ θα βρείτε τα πιο καυτά Luxury και οικονομικά ερωτικά παιχνίδια που ήρθαν και στην Ελλάδα

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img