Με έκανε να φωνάζω “Όχι άλλο δεν αντέχω”

spot_imgspot_img

Με αφορμή όλες τις πολύ ωραίες σας ιστορίες, είπα και εγώ να γράψω την δική μου που μου συνέβη προ λίγων ημερών στην Χαλκιδική. Πήγαμε μία παρέα 3 κοριτσιών και νοικιάσαμε μία βάρκα ώστε να πάμε στο νησάκι Διάπορο στην Χαλκιδική. Αφού νοικιάσαμε το σκάφος και πήγαμε στο νησί γνωρίσαμε μία παρέα 6 παιδιών πολύ όμορφα αγόρια και με τις ίδιες αντιλήψεις με εμάς.

Εκεί ο Χάρης άρχισε να με φλερτάρει και να μου μιλάει για την δουλειά του. Εργάζεται σε ένα sex shop συγκεκριμένα αυτό και μου έλεγε ότι έχει πάρα πολλά παιχνίδια σαν συλλογή. Μάλιστα ισχυριζόταν ότι μπορεί να με κάνει να τρέμω χωρίς κάν να με ακουμπήσει. Φυσικά και μου αρέσε το παιχνίδι που υπήρχε και πάνω στο παιχνίδι επίτηδες τον αμφισβητούσα ώστε να τον κάνω να τα αποδείξει το βράδυ.

Ο Χάρης έχει ένα πάρα πολύ ωραίο και γυμνασμένο προσεγμένο κορμί όπως και εγώ φυσικά. Εγώ μόλις τελείωσα την φαρμακευτική και η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν λίγη χαλάρωση μετά από αρκετά απαιτητικά χρόνια. Έχω πράσινα μάτια και μακρυά καστανά μαλλιά.

Αφού λοιπόν το φλέρτ άρχισε να γίνετε αρκετά έντονο γεμάτο υπονοούμενα κανονίσαμε το βράδυ να βρεθούμε έξω.

Για να μη σας τα πολυλογώ βρεθήκαμε και μετά καταλήξαμε στο εξοχικό του με σκοπό να τον αποπλανήσω ώστε να μου δείξει ένα μέρος από την συλλογή του.

Αφού αρχίσαμε να ερχόμαστε ποιο κοντά, ένοιωθα τα χείλη του να κατεβαίνουν αργά, υγρά και βασανιστικά λίγο πιο κάτω από τον ομφαλό μου τότε ένιωσα κάτι οβάλ να μπαίνει αργά και σταθερά μέσα ενώ αυτός συνέχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει με ένα απαλό μαστίγιο όπως αυτό . Σε εκείνο το σημείο και αφού είχα μέσα μου αυτό το οβάλ πραγματάκι άρχισα να νιώθω έναν τρελό πόθο για επαφή. Άρχισαν τα πόδια μου και το κορμί να συσπάτε και να τρέμει, είχα γίνει μούσκεμα και ήθελα απεγνωσμένα να συνεχίσει.

Τότε ο Χάρης που ήταν και μικρότερός μου τελικά αποδείχθηκε πολύ έμπειρος και λειτούργησε λες και ήταν στο μυαλό μου μέσα. Άρχισε να χρησιμοποιεί το δονούμενο οβάλ πράγμα που έδινε μία φανταστική αίσθηση με ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο. Σας προτείνω αυτό το παιχνίδι με κλειστά μάτια δείτε το εδώ… Μετά από λίγο είχα ήδη ολοκληρώσει μία φορά και τότε μου είπε: “Eίδες χωρίς καν να σε ακουμπήσω με τα χέρια μου τελείωσες”. Εκείνη την στιγμή χαμογέλασα γεμάτη λαγνεία και του έδειξε ότι θέλω κι άλλο πέφτοντας στα γόνατα και αντιμετωπίζοντας κάτι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τους προηγούμενους συντρόφους μου είμαι αρκετά καλή σε αυτό. Εκεί λοιπόν τον προκάλεσα και του είπε: “Tι έχεις για την συνέχεια”;

Η απάντησή του απλή και ουσιαστική “Πολλά”.

Τότε με μία απότομη κίνηση με γύρισε στα τέσσερα και μου έδεσε τα πόδια. Άρχισε να εισχωρεί μέσα μου με αργές και βασανιστικές κινήσεις. Η αλήθεια ήταν πως δεν νομίζω πως είχα δεχθεί ξανά μέσα μου τόσο μεγάλη προίκα. Ωστόσο μέχρι να αρχίσω να το απολαμβάνω ήταν αρκετά υπομονετικός και ήξερε να κινείται χωρίς να υποφέρω ακόμα. Μετά από λίγα λεπτά άρχισε να κινείται με ένταση και δύναμη. Νομίζω πως ακούστηκα πολύ μακριά, ευτυχώς δεν είχε κοντά σπίτια. Αφού το σώμα μου πλέον τον δεχόταν με πόθο του ζητούσα όλο και περισσότερο να με παίρνει με ένταση. Σε λίγα λεπτά είχα εξουθενωθεί και αυτός συνέχισε να με διαλύει. Αφού είχα τελειώσει ήδη δύο φορές και ήμουν αρκετά εξουθενωμένη τότε ο Χάρης έβγαλε ένα ομοίωμα με κρουστική κίνηση απόλυτα ρεαλιστικό δείτε το εδώ.. Tότε μου δίνει μία στα οπίσθια με το μαστίγιο και μου λέει τώρα θα με πάρει π@ρτούζ@. Εγώ ήδη δεν άντεχα άλλο και αυτός ούτε καν είχε τελειώσει πρώτη φορά. Μετά από μισή ώρα διπλής καταστροφής μου και αφού είχα γίνει έρμαιο στα χέρια του τελείωσε και μου λέει ότι έχει και συνέχεια.

Στο τέλος έμαθα ότι o κ@ρι0λης είχε χρησιμοποιησεί αυτο .

Το δεύτερο μέρος της ιστορίας σε δύο ημέρες και μάλιστα συμμετέχουν και οι φίλες μου.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img