Scoops.gr

Αληθινή ιστορία: Πήγα από το μαγαζί που δουλεύει η φίλη μου και με έβαλαν στην μέση μαζί με το αγόρι της

Ονομάζομαι Αντιγόνη και η ιστορία που θα διαβάσετε μου συνέβη μόλις πριν λίγες ημέρες. Έχω μία φίλη την Κατερίνα η οποία έχει κατάμαυρα μαλλιά με φοβερές βλεφαρίδες και μαύρο μάτι και λευκό δέρμα πραγματικά πανέμορφη και με φοβερό σώμα με ύψος στο 1,65 περίπου η οποία δουλεύει σε ένα κατάστημα που έχει ερωτικά βοηθήματα. Η Κατερίνα λόγο και του ότι είναι πολύ εντυπωσιακή και αρκετά απελευθερωμένη έχει πειραματιστεί πολλές φορές με γυναίκες και μάλιστα ξέρω πως κάποιες φορές της αρέσει και περισσότερο η επαφή μαζί τους. Ωστόσο δεν είναι Gay και έχει κανονικά αγόρι.

Εδώ θα βρείτε το πιο πολυτελή ερωτικά βοηθήματα για όλους στις καλύτερες τιμές

Το αγόρι της ο Κώστας είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ήταν μαζί εκεί όταν την επισκέφτηκα για να πιούμε ένα καφέ. Το κατάστημα είναι σαν μπουτίκ και δεν σου βγάζει τίποτα χυδαίο και τίποτα πρόστυχο αντιθέτως είναι πολύ οικείο και πολύ προσιτό ακόμα και σε εντελώς αρχάριους.
Εγώ από την άλλη είμαι μία γυναίκα με ωραίο σώμα προσεγμένο και αρκετά εντυπωσιακή αλλά με πολύ λιγότερες εμπειρίες από την Κατερίνα. Εκεί που καθόμαστε και τα λέγαμε έφτασαν κάτι νέα δείγματα και τα βλέπαμε μαζί με τα παιδιά κάνοντας διάφορα σχόλια.

Εκεί είδα ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό από όλες τις απόψεις. Και από θέμα μεγέθους αλλά και από θέμα ρεαλιστικότατα και σε υφή και σε δόνηση. Για μένα αυτό ήταν ο απόλυτος δονητής που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Η ονομασία του είναι Magic Ram και όταν το είδαμε το μάτι μου κόλλησε επάνω του και δεν ξεκολλούσε με τίποτα. Τότε το κατάλαβε η Κατερίνα και με πολύ χιούμορ άρχισε να μου μιλάει λίγο βρόμικα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Που να φανταζόμουν ότι αυτά που μου έλεγε σε λίγα λεπτά θα γινόταν όλα πράξη. Άρχισε να μου λέει ότι κοιτά τον “π… σαν να είναι γλυκό και το λιγουρεύομαι”. “Μου έλεγε ότι αν θέλω να μου τον βάλει από πίσω να δω πως είναι”. “Τέτοι γ… δεν μου έχει κάνει κανείς” και πολλά άλλα τέτοια.

Μετά από λίγα λεπτά με δική της παρότρυνση το ανοίξαμε και μου το έδωσε στα χέρια Η υφή ήταν πραγματικά τέλεια και το μέγεθος μεγάλο. Τότε το έβαλε με την βεντούζα που διαθέτει σε μία ντουλάπα και παίζοντας μεταξύ μας έπεσε στα γόνατα και μου έδειχνε τις τεχνικές που χρησιμοποιεί στο σωματικό . Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να ανάβω πολύ και αυτό φαινόταν αρκετά. Τότε με έπιασε απο το λαιμό και μου είπε να δοκιμάσω και εγώ. Ήμουν πολύ αναμένει αλλά και ντρεπόμουν λίγο. Η Κατερίνα ήξερε τι πρέπει να κάνει ακριβώς ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω. Μου έπιασε το κεφάλι με τα δύο χέρια της το ένα από πίσω και το άλλο από το λαιμό κάτω από το πιγούνι και άρχισε να μου βάζει το στόμα μου επάνω του.

Μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε πάρει όλοι φωτιά. Εκείνη την στιγμή πετάγεται και ο Κώστας και μου λέει ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και με πραγματικό. Ήταν σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με το παιχνίδι ο άτιμος. Γεμάτη ντροπή αλλά και πολύ κάψα κοιτάω την Κατερίνα σαν να περίμενα το οκ για να ξεκινήσω. Τότε μου γνέφει το κεφάλι της σαν να μου λέει “όλος δικός σου μωρή π…”. Ο Κώστας είναι παίδαρος και εμείς είμασταν δύο πεοδιφείς όμορφες γυναικάρες που θα τον ξεζουμίζαμε. Τουλάχιστον αυτό είχα στο μυαλό μου μέχρι την ώρα εκείνη.

Εδώ θα βρείτε το πιο πολυτελή ερωτικά βοηθήματα για όλους στις καλύτερες τιμές

Μέσα σε λίγα λεπτά αφού ετοιμάστηκε και ο Κώστας. Με έπιασε από το μαλλί δυνατά και με χαστούκια η Κατερίνα και με τοποθέτησε στην στάση υποταγή με το κεφάλι μου να είναι στο έδαφος και τα πόδια μου στα 4. Μου έβαλαν αμέσως το παιχνίδι από πίσω με έν απίστευτα τέλειο λιπαντικό με καταπληκτικό άρωμα που μου ήρθε μία ανάσα πόνου και ηδονής. Άρχισα να νιώθω ότι παραδίνομαι στις ορέξεις τους και μου άρεσε. Αφού έβαλαν το Magic Ram στη φουλ ένταση άρχισα να ουρλιάζω από ηφδονή και τότε λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρώτη ολοκλήρωσή μου μπαίνει με δύναμη ο Κώστας μέσα μου και νιώθω ότι έχω χάσει πλήρως τον έλεγχο. Μέσα σε λίγα λεπτά με έπαιρναν από παντού ο Κώστας η Κατερίνα με το Strap on της και με το Magic Ram.

Η αλήθεια αυτή η εμπειρία μου έμεινε αξέχαστη και από τοτέ σε κάθε νέα παραλαβή δεν λείπω ποτέ.

Exit mobile version