Ποια είναι τα ενδιαφέροντα που ψάχνουν οι γυναίκες, σε dates και σεξ

spot_imgspot_img

Κάθε χρόνο, το Match.com διεξάγει μεγάλες έρευνες ανάμεσα σε singles στις ΗΠΑ, με απώτερο σκοπό να αποκρυπτογραφήσει τα dating habits, κυρίως των γυναικών. Αυτή τη φορά, 5.000 γυναίκες απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις που αφορούν τα ραντεβού και το σεξ, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Τι θέλουν στο πρώτο ραντεβού;

Η πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετικά σημαντική, και ορίστε μερικά πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζεις: Το 94% των γυναικών θέλουν να ακούσουν ένα κομπλιμέντο σχετικά με την εμφάνισή τους στο πρώτο ραντεβού. Το 90% θέλει να τις περιμένεις για λίγα λεπτά. Το 84% περιμένουν τουλάχιστον να τις αγκαλιάσεις. Το 71% λατρεύουν να τις φιλήσεις στο μάγουλο. Το 91% θέλουν να επιμείνεις στο να πληρώσεις εσύ τον λογαριασμό. Τώρα ξέρεις.

Συνταγή για τέλειο κρεβάτι

Πώς ακριβώς το σεξ μπορεί να οριστεί ως καλό; Το 83% των γυναικών υποστηρίζει πως ο σύντροφός τους πρέπει να τις φροντίζει και να τις ενθουσιάζει. Για το 78% τον σημαντικότερο ρόλο παίζει η επικοινωνία, ενώ το 76% θεωρεί πως το να φιλά καλά ο άλλος είναι πολύ σπουδαίο. Τέλος, το 75% τονίζει την σπουδαιότητα ενός αξέχαστου οργασμού.

Ραψ’ το

Τι είναι όμως αυτό που κάνει κακό το σεξ; Σύμφωνα πάλι με τα όσα απάντησαν οι γυναίκες της έρευνας, το 82% θεωρεί πως το να μιλάς υπερβολικά καταστρέφει τη στιγμή, με το 74% να επιδιώκει περισσότερο πάθος και το 62% να δηλώνει απογοητευμένο αν ο άλλος δεν φιλά καλά.

Η πρώτη φόρα δεν ήταν και τόσο καλή;

Μιλώντας για κακό σεξ, μην απογοητευτείς αν η πρώτη φορά που πας με κάποια δεν είναι τόσο καταπληκτική όσο την είχες φανταστεί. Μόλις το 14% των γυναικών θα σταματούσε μια σχέση αν η πρώτη φορά δεν ήταν ιδανική, με την πλειοψηφία να αναφέρει πως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και το σεξ βελτιώνεται με τον καιρό. Μην εφυσυχαστείς εντελώς ωστόσο, καθώς το 70% των γυναικών θα διέκοπτε μια σχέση αν το σεξ δεν βελτιωνόταν με τον καιρό.

ΔΕΣ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

To Netflix είναι σύμμαχος σου

Δεν έχεις Netflix; Δεν έχεις καν ίντερνετ; Λυπάμαι φίλε μου, αλλά έπαιξες και έχασες. Ένα από τα πιο ξενέρωτα πράγματα για το 81% των γυναικών, είναι το να κλέβεις wi fi από τον γείτονα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θα σκεφτόντουσαν ακόμη και να μην σου ξαναμιλήσουν. Το να μην διαθέτεις μάλιστα laptop είναι εξίσου ξενερωτικό για το 68% του δείγματος της έρευνας.

Σεξ με ρομπότ: Γιατί όχι;

Είπαμε να αγαπά κάποιος την τεχνολογία αλλά τι γίνεται όταν 1 στις 4 θα είχε την περιέργεια να κάνει σεξ με τον ξάδερφο του Εξολοθρευτή; Τα sexbots κερδίζουν ολοένα και περισσότερη δημοφιλία, με το 50% των γυναικών μάλιστα να μην έχουν πρόβλημα αν ο σύντροφός τους πιαστεί στα πράσα να ερωτοτροπεί με μια στοίβα λαμαρίνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img