Η Λέσβος καίγεται ακούει κανείς; Χάνεται η Ελλάδα στις στάχτες η μισή κυβέρνηση για μπάνια στην Θάλλασα και ή άλλη μισή στα τηλέφωνα με τα κανάλια να μη τους χαλάσουν την επικοινωνιακή εικόνα

spot_imgspot_img

Τρίτη ημέρα μετά το ξέσπασμα της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στο δυτικό τμήμα της κεντρικής νότιας χερσονήσου της Λέσβου και το κύριο μέτωπο της φωτιάς έφθασε κυριολεκτικά στα όρια της Βρίσας. Η ανικανότητα της κυβνέρνησης Μητσοτάκη αγγίζει κόκκινο και φαίνεται να μην έχει σταματημό.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Απειλούνται σπίτια περιουσίες και ζωές σε ένα νησί που είναι από το ωραιότερα στον κόσμο και κατέχει ένα από τα 5 απολιθωμένα δάση στον κόσμο. Η αδιαφορία της κυβέρνησης αλλά και η απραξία στην ανάγκη πυρόσβεσης φέρνουν το σημερινό αποτέλεσμα που κάνει την πυρκαγιά να μοιάζει εντελώς ανεξέλεγκτη.

Το σκάνδαλο και η γελιοποίηση της χώρας μας με τα ρατσιστικά αεροσκάφη που πλήρωσε ο ελληνικός λαός εκατομμύρια σε ημέτερους και το Κυριάκο Μητσοτάκη να πανηγυρίζει πριν λίγε ημέρες και να λέει ότι αυτά θα σβήσουν τις φωτιές δεν το αναφέρει κανείς. Τα αυτά τα περιβόητα αεροπλανάκια που δεν σβήνουν ούτε πυρκαγιά δεν τα έχει δει κανείς μέχρι σήμερα στην δράση.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό την κυβερνητικής ανικανότητας είναι ότι η μισή κυβέρνηση βρίσκετε στις ξαπλώστρες και η άλλη μισή μιλάει όλη την ημέρα με τηλεοπτικούς σταθμούς και ζητάει να μην παίζουν τα κανάλια τις φωτιές αλλά το Μάτι. Επίσης ζητάει να μην γίνει αναδρομή πυρκαγιών και θυμηθεί ο κόσμος τις φωτιές του 2007 με τους 63 νεκρούς επί κυβέρνησης Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας.

Η φωτιά πλέον καίει σπίτια και σε δεύτερο οικισμό και κινδυνεύει το απολιθωμένο δάσος που είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομίας.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img