Ο Μητσοτάκης με τον Άδωνι έδωσαν την μεγαλύτερη ελληνική έκταση που δόθηκε ποτέ με το “Turkaegean” – Όλος ο πλανήτης του αναγνωρίζει πλέον και θα έχουμε σε λίγα χρόνια Γολγοθά όπως με τα Σκόπια – Μητσοτάκης τότε Μητσοτάκης και τώρα

spot_imgspot_img

Η μεγαλύτερη ελληνική έκταση που χάθηκε ποτέ έδωσε με μία υπογραφή το υπουργείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Τουρκία και μάλιστα εντελώς δωρεάν όσο αφορά το ταμείο του κράτους. Τώρα για το προσωπικό του ταμείο δεν γνωρίζουμε πόσο και αν μεγάλωσε αλλά έχουμε πολλές απορίες για τον γρήγορο πλουτισμό του φίλου του Πλεύρη που απέκτησε 35 ακίνητα μέσα σε ένα χρόνο.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Και επειδή η προδοσία και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. έχουμε να ρωτήσουμε πρώτα τον υποκριτή ελληνικό λαό. Τελικά τι έγινε ρε παιδιά θα βγούμε στον δρόμο τώρα που χάσαμε το Αιγαίο. Θα βγούμε τώρα που η Τουρκία κάνει παγκόσμια καμπάνια ως “TURKAEGEAN” και έχουν κατοχυρώσει και τον όρο και το λογότυπο αυτό. Με λίγα λόγια αύριο αν η Ελλάδα παίξει καμπάνια “Greek aegean” Θα βρεθεί υπόλογη και θα έχει μπροστά της έναν νομικό Γολγοθά όπως και ένταση διπλωματική.

Μάλιστα για να αποκαλύψουμε και την κοροϊδία του Άδωνι και του Μητσοτάκη Διαπιστώθηκε πως εκτός από την ΕΕ, το σήμα Turkaegean έχει κατοχυρωθεί σε 4 ακόμα χώρες (Αυστραλία,Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία και Μπρουνέι) ενώ εκκρεμεί και για άλλες 15 χώρες. Όπως υπογραμμίζεται η Υπηρεσία Σημάτων, δεν έχει καμία εμπλοκή, καθώς «δεν έχει από το νόμο καμία αρμοδιότητα στην καταχώριση του ανωτέρω σήματος, αφού αρμόδιο για τον έλεγχο και την καταχώριση του Ευρωπαϊκού Εμπορικού σήματος είναι το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO)».

Με απλά λόγια ο Άδωνις προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταφέρει την ευθύνη που έχει ο ίδιος μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να δουλέψει και πάλι τον Ελληνικό λαό.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Εμείς από την μεριά μας διερωτόμαστε φταίνε όντως οι πολιτικοί μας ή ο λαός που είναι εντελώς χειραγωγούμενος και όταν η Νέας Δημοκρατία χαρίζει Ελλάδα είναι στην παραλία του.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img