Φιάσκο και μίζες με το κιλό με τα πυροσβεστικά αεροπλάνα Μητσοτάκη και η Ελλάδα καίγεται από τον Ιούνιο

spot_imgspot_img

Η Ελλάδα καίγεται από τον Ιούνιο και η Πυροσβεστικοί φωνάζει ότι χρειαζόμαστε οχήματα και αεροπλάνα γιατί είναι απαρχαιωμένα και δεν έχουμε μέσα για να καταπολεμήσουμε πολλές εστίες μαζί. Μάλλον αυτό η κυβέρνηση Μητοτσοτάκη μαζί με τους υποστηρικτές της και τους μιζαδόρους που την περιτριγυρίζουν το εξέλαβαν ως μία ευκαιρία γρήγορου και άμεσου πλουτισμού στις πλάτες και πάλι του Ελληνικού λαού.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Προφανώς το επίπεδο νοημοσύνης του Ελληνικού λαού δεν είναι και το καλύτερο. Αλλά μία στοιχειώδη αντίληψη ώστε να καταλάβουν πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος που παρουσιάστηκε με φιέστα και με γιορτές και πανηγύρια ως το νέο πυροσβεστικό όπλο είναι φτιαγμένο για αγροτικούς ψεκασμούς και όχι για πυρόσβεση.

Ωστόσο όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» στην Θράκη μετά την περιοδεία του στη Ροδόπη έκανε λόγο ότι θα προμηθευτεί 15 από αυτά τα αεροπλάνα Air Tractor AT-802 ως το νέο υπερεργαλείο της ελληνικής πυροσβεστικής.

Πιο συγκεκριμένα το Air Tractor μεταφέρει μόνο 3 τόνους νερού την στιγμή που το CL-415 μπορεί να μεταφέρει πάνω από έξι, το Be-200 (το ρωσικό «θηρίο» που έσβηνε πέρυσι τις πυρκαγιές) 12 τόνους και το IL-76 που ξεπερνά τους 16 τόνους!

Εκτός των άλλων το AT 802 είναι ένα αργό αεροσκάφος αφού αναπτύσσει μεγίστη ταχύτητα 350 χ.α.ω. σε σχέση με τα 710 του Be-200!

Επίσης ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης θα δώσει 80 εκατομμύρια ευρώ για αυτά τα αεροσκάφη και ο μεσάζοντας που έδωσε την προσφορά ερευνάται ώστε να βρεθεί η σχέση του με την Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Αυτό σήμερα παρόλο που εμείς το γράφαμε πριν ένα μήνα αρχίζει και αποδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο. Η Ελλάδα σήμερα καίγεται, κάποιοι πλούτησαν, δεν υπάρχει περίπτωση αυτά τα γελοία αεροπλάνα να σβήσουν ούτε πυρκαγιά και οι υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίζουν να την υπερασπίζονται ακόμα και αν γίνουμε όλοι στάχτη.

Κανείς εισαγγελέας άραγε για τις ευθύνες και τις μίζες παρακαλώ. Α σωστά εδώ η δικαιοσύνη είναι για να αθωώνει του πολιτικούς φίλους της Νέας Δημοκρατίας ακόμα και αν είναι βιαστές ή παιδεραστές και να βάζει φυλακή 10 χρόνια καθαρίστριες με πλαστό πτυχίο.

Μη περιμένεις φέτος να σβήσουν από αυτό το αεροπλάνο και πολλές φωτιές απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο:

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img