Στο Έλεος της φωτιάς η Λέσβο Καταστράφηκε ένα από τα σπανιότερα δάση στον κόσμο – Αγανάκτηση στο νησί Είστε άχρηστοι φωνάζουν Θα μας κάψετε ζωντανούς.

spot_imgspot_img

Καίγεται ένα από τα σπανιότερα δάση στον κόσμο στα Βατερά Λέσβου σήμερα. Η φυσική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη, η ανικανότητα και η αδιαφορία της κυβέρνησης Μητοστάκη ακόμα μεγαλύτερη και το αποτέλεσμα και πάλι το ίδιο. Η Ελλάδα καμένη ο μόνος σκοπός της κυβέρνησης η επικοινωνιακή συγκάλυψη αγκαλιά με τα ΜΜΕ και πάντα οι ευθύνες του “αν” . Αν ήταν οι άλλοι θα ήταν χειρότερα, Αν δεν είχαμε τον covid θα ήταν καλύτερα αν , αν , αν ,αν.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοικοι στα Βατερά Λέσβου σήμερα έχασαν ότι έχτιζαν μία ζωή. Καταστράφηκαν δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις και φαίνεται να μην έχει σταματήσει ακόμα αλλά ούτε αν έχει περιοριστεί η πυρκαγιά. Ένα ολόκληρο νησί φωνάζει ότι η κυβέρνηση είναι άχρηστη και τους άφησε στο έλεός τους.

Πάντως το φιάσκο και η ανικανότητα δεν έχουν τελειωμό με τους καπνούς από τα βατερά Λέσβου να έχουν φτάσει μέχρι τις κυκλάδες. Οι εικόνες μοιάζουν βιβλικές και ο Μητσοτάκης με την παρέα του γελάνε και πανηγυρίζουν για τα αστεία playmobile αεροσκάφη που έφεραν ως πυροσβεστικά.

Τα αεροπλάνα αυτά όψι μόνο δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι σήμερα σε καμία φωτιά αλλά έχουν πληρωθεί δεκάδες εκατομμύρια σε κουμπάρους και φίλους του κόμματος για να φέρουμε λες και είναι υπερόπλο. Δείτε εδώ περισσότερα για τα αστεία αυτά αεροπλάνα.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img