40% των Νεκρών είναι εμβολιασμένοι και οι κυβέρνηση συνεχίζει να λέει ψέματα και να απειλεί όποιον αποκαλύπτει την αλήθεια

spot_imgspot_img

Παρόλο που η κυβέρνηση συνεχίζει το αφήγημα της “πανδημίας τον ανεμβολίαστων” και την προσπάθειά της να αποκρύψει τα αληθινά στοιχεία από το φώς της δημοσιότητας με απειλές και δικτατορικούς νόμους με τακτικές που θυμίζουν άλλα καθεστώτα . Εμείς αποκαλύπτουμε τα επίσημα στοιχεία που λένε όλη την αλήθεια από μόνη της αφήνοντας μάλιστα τεράστια ερωτηματικά.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Τα παρακάτω στοιχεία αφορούν 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων που καλύπτει 22 Νοσοκομεία. Ούτε ένα ούτε δύο. Παρόλο που τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα και εκθέτουν την κυβέρνηση και την επικοινωνιακή της πολιτική τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τα έπνιξαν όπως συνηθίζουν σε ότιδήποτε δεν βολεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ετοιμάζεται να δώσει και άλλα εκατομμύρια σε ΜΜΕ για να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους.

Στο διάστημα 9 Νοεμβρίου με 9 Δεκεμβρίου 2021 οι αναλογία ανεμβολίαστων-εμβολιασμένων νεκρών ήταν 60-40:

Σύνολο νεκρών: 372

Σύνολο ανεμβολίαστων νεκρών: 224

Σύνολο εμβολιασμένων νεκρών: 148

Η ποσοστιαία αναγωγή ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων νεκρών είναι της τάξης 60% με 40%.

Τα ερωτήματα λοιπόν που θέτει ένας μέσος Έλληνας είναι.

Αντιμετωπίζονται όλοι οι ασθενείς με τον ίδιο τρόπο; Έχουν λοιπόν την ίδια μεταχείριση ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι. Ποιες ηλικιακές κατηγορίες αφορούν οι νεκροί. Πόσοι είναι αυτοί που θεραπεύτηκαν με μονοκλωνικα και σε ποιους χορηγήθηκαν;

Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση αποφεύγει να δώσει σαφή στοιχεία αλλά πάντα παρουσιάζει τα στοιχεία προς το επικοινωνιακό της συμφέρον.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img