Αισχρή δημοσιογραφία χέρι χέρι με Πλεύρη ομολογεί θα εμβολιάσει παιδιά και λένε ψεύτικα νούμερα (Βίντεο και αποδείξεις)

spot_imgspot_img

Έχουμε στην κυριολεξία βαρεθεί να ακούμε ανακρίβειες από τα ΜΜΕ της τηλεόρασης σε μία συνεχή προσπάθεια επιβολής του εμβολίου με με κάθε τρόπο. Εχθές ακούσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τον Γιάννη Πρετεντέρη και την Κατερίνα Παναγοπούλου αρκετές δημοσιογραφικές ανακρίβειες και με αισχρό τρόπο δημοσιογραφία για ακόμα μία φορά.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι τα κανάλια στην Ελλάδα έχουν και εντολείς και αφεντικά αλλά και σκοπό για τον αισχρό τρόπο που λειτουργούνε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παρακάτω βίντεο με την Κατερίνα Παναγοπούλου να κάνει μία προσπάθεια να στρώσει το επικοινωνιακό χαλί στον κύριο νέο υπουργό Πλεύρη . Στην προσπάθειά της αυτή με έμμεσο τρόπο ήθελαν να πιέσει προς δύο κατευθύνσεις η μία είναι ότι το κανάλι της μάλλον χρειάζεται περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει πάρει από την κυβέρνηση ως στήριξη την προηγούμενη περίοδο. Αφήνοντας την σύγκριση με άλλες χώρες αλλά αναφέροντας ψεύτικα νούμερα και η άλλη είναι να ρίξει την ευθύνη στους Έλληνες μέσα από αυτό που θα ακολουθήσει και δεν είναι άλλο από τον εμβολιασμό των παιδιών τους σε μικρές ηλικίες.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Η παρουσιάστρια αναφέρει τα νούμερα εμβολιασμών σε άλλες χώρες και λέει χαρακτηριστικά ότι στην Πορτογαλία ‘έχουν εμβολιαστεί 96,2%, το Βέλγιο το 85,6%, την Ισπανία 88,8%, την Ιταλία το 92,8% ενώ την Γαλλία το 92,8%.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κάθε χώρας αυτό δεν ισχύει μόνο στην Πορτογαλία η δημοσιογράφος έπεσε μέσα και αυτό αναφέροντας και αυτούς που έχουν κάνει μόνο μία δόση χωρίς ωστόσο να αφαιρούνται όλοι όσοι έχουν εδώ και 1 χρόνο εμβολιασμένοι και δεν έχουν πλέον καμία ανοσία. Συνεπώς σας παραθέτουμε τα επίσημα στοιχεία της κάθε χώρας σε πίνακες έτσι για να ξέρουμε τι λέμε.

Όπως θα διαπιστώσετε η δημοσιογράφος λέει δικά της νούμερα από το μυαλό της με μόνο σκοπό τον επικοινωνιακό μανδύα χωρίς καμία ντροπή. Γωνίζοντας ο κύριος Πλεύρης φυσικά τα ψέματα της δημοσιογράφου για να σώσει την υπόληψή αλλά και να δικαιολογήσει την σκληρή στάση της κυβέρνησης που θα ακολουθήσει απέναντι τα παιδιά  λέει ότι τα ποσοστά αφορούν μόνο τους ενήλικες.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Δείτε παρακάτω και το βίντεο:

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img