Γυναίκα αυτοκτόνησε γιατί ήταν σε οικονομική ανέχεια και αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε να πληρώσει τα 100 ευρώ και έφτασε σε απόγνωση και άφησε σημείωμα (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Περήφανη πρέπει να νιώθει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και ο υπουργός υγείας Θανάσης Πλεύρης μετά το άκουσμα της είδησης ότι μία ηλικιωμένη αυτοκτόνησε στην χώρα μας γιατί δεν είχε να πληρώσει τα 100 ευρώ πρόστιμο που της επιβλήθηκαν. Η είδηση αυτή φυσικά και δεν προβλήθηκε από κανένα μεγάλο μέσω που είχε λάβει την κρατική επιδότηση των εκατομμυρίων περί covid-19 και η διάδοσή της δυστυχώς κρέμεται από τις κοινοποιήσεις στο facebook.

Δείτε μία μαγική κουβέρτα που φωτίζει στο σκοτάδι.

Το εκδικητικό αυτό μέτρο από την κυβέρνηση απ ότι φαίνεται έχει αποτέλεσμα με τους Έλληνες να ξεκίνησαν να βάζουν τέλος στις ζωές τους από μόνοι τους.

Η σοβαρή αυτή καταγγελία ακούστηκε στο Ανατρεπτικό Δελτίο στο τοπικό κανάλι Alert για μια γυναίκα στα Μεσόγεια η οποία, ύστερα και από τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις, αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή της αφήνοντας μάλιστα σημείωμα που αναφέρει όλους τους λόγους της πράξης της.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Κοινωνία και πολιτικοί πρέπει να νιώθουν περήφανοι για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img