Εγκατέλειψε την χώρα του τρέχει στην Αγκαλιά της ΕΕ για προστασία ο φυγάς Β. Ζελένσκι – Δεν πολεμάει για την χώρα του όπως πολλοί Ουκρανοί που χύνουν το αίμα τους

spot_imgspot_img

Τους μεγάλους ηγέτες τους συνοδεύουν και μεγάλες πράξεις. Αλλά απ΄ ότι φαίνεται μικρότερος των προσδοκιών του Ουκρανικού λαού, παρουσιάστηκε ο πρώην ηθοποιός και κωμικός που δηλώνει πλέον πρόεδρος τη Ουκρανίας Β. Ζελένσκι.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι κρύβεται με μία φρουρά δεκάδων στρατιωτών που προστατεύουν τον ίδιο και την οικογένεια του, από την σύλληψη των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας Spetsnaz που τον ψάχνει εδώ και 8 ώρες. Ωστόσο η λειψανδρία του Ουκρανό προέδρου και των αξιωματούχων της Ουκρανίας έκαναν των Ουκρανικό λαό να αποδέχεται την Ρωσική εισβολή ως κάτι φυσικό και ως κάτι εντελώς λυτρωτικό όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες.

Μία ολόκληρη χώρα 44 εκατομμυρίων πολιτών και έκτασης όσο δύο φορές η Γερμανία έπεσε μέσα σε λίγες ώρες χωρίς να υπάρχουν ούτε 100 νεκροί από την φαινόμενη ως επιτιθέμενη μεριά που είναι η Ρωσία. Μάλιστα απορίας άξιο είναι ότι σε κάποιες περιοχές δεν χρειάστηκε να πέσει ούτε σφαίρα με τις Ρωσικές δυνάμεις απλός να περνάνε και να εγκαθιστούν στρατεύματα και οπλικά συστήματα.

Την ίδια ώρα που ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκιτρέχει να σώσει το τομάρι του χωρίς να ενδιαφέρεται για τον λαό του και την χώρα του ζητάει από τον Ουκρανικό λαό να πολεμήσει με μολότοφ και με ότι έχει τις Ρωσικές δυνάμεις που μοιάζουν πανίσχυρες. Φυσικά ο Ουκρανικός λαός γύρισε την πλάτη στον πρώην ηθοποιό που τους απογοήτευσε με την στάση του τις τελευταίες ώρες με το να ενδιαφέρετε μόνο για την προσωπική του ευημερία και σωτηρία και όχι για το κράτος του κάνοντας μία ηρωική πράξη που θα έδινε το όραμα στον Ουκρανικό λαό να αντιδράσει.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σύμφωνα με Ουκρανικές πληροφορίες και σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι μετέβη σε χώρα της ΕΕ μέσω πτήσεις από το αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο μεταφρασμένος με περούκα σε μία και μόνο πτήση που πραγματοποιήθηκε εντελώς αιφνίδια και παρόλο την απαγόρευση πτήσεων στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας.

Ωστόσο αυτό απογοήτευσε ακόμα περισσότερο τους Ουκρανούς που πλέον σκέφτονται σοβαρά να συνθηκολογήσουν με την Ρωσία.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img