Ολοένα και περισσότερο εκπορνεύονται οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τροφή και ενοίκεια

spot_imgspot_img

Στον πάτο έχει φτάσει η ελληνική κοινωνία με την οικονομική ανέχεια να έχει χτυπήσει κόκκινο και να είναι οριακά ανώτερη από χώρες όπως το μπακλαντέζ και χώρες που έχουν πόλεμο. Η οικονομία της χώρας είναι στο πάτο του βαρελιού της Ευρώπης και κανείς δεν φαίνεται ικανός να δώσει λύση σε αυτό. Αντιθέτως η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν μοιάζει να θέλει να δώσει λύση στην τεράστια αύξηση των ενοικίων και του κόστους διαβίωσης αλλά είναι απέναντι σε αυτούς με κάθε της απόφαση.

Δείτε μία μαγική κουβέρτα που φωτίζει στο σκοτάδι.

Η Ελληνική κοινωνία πονάει οικονομικά και ματώνει ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάθετε στις βασιλικές καρεκλάρες της και γελάει. Τα site ερωτικών υπηρεσιών έχουν εκτοξεύσει τα μέλη τους που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες με τα μέλη από Ελλάδα να έχουν αγγίξει την αύξηση του 2000%.

Οι φοιτητές και κυρίως οι νεαρές κοπέλες προσφεύγουν στην της εκπόρνευσης ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τα κόστη ενοικίων και τροφής για να βοηθήσουν του δικούς τους που αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα. Η ανεργία είναι στα ύψη και ο μισθός της αδήλωτης εργασίας είναι ελάχιστος που πολλές φορές δεν ξεπερνάει ούτε τα 300 ευρώ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η κατάσταση στην χώρα φαίνεται να μην έχει πάτο και η κοινωνία να είναι πλέον χωρισμένη σε δύο τομείς. Στους οικονομικά ισχυρούς και στους εξαθλιωμένους Έλληνες. Διανύουμε τα πιο επικίνδυνα χρόνια της Ελληνικής κοινωνίας και κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρει την πραγματικότητα που υπάρχει έξω στην αγορά για να μη δώσουν λόγο στο πρόβλημα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι Έλληνες να μην εντοπίζουν την πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img