Ελλάδα 2022 Χιλιάδες ενοικιαστές γονατιστοί παραλαλάνε τους ιδιοκτήτες να μη τους πετάξουν σαν σκουπίδια με τα παιδιά τους στο δρόμο

spot_imgspot_img

Γονυπετής παραλαλάνε οι ενοικιαστές οικογενειάρχες να μη βρεθούν στο δρόμο με τα παιδιά τους και αναγκαστούν να μετακομίσουν κάτω από κάποια γέφυρα ή μέσα σε κάποιο βαγόνι τους ιδιοκτήτες ακινήτων που παρόλη την συνέπεια τους και την πληρωμή του ενοικίου στην ώρα του ζητάνε αυξήσεις μετά την λήξη των συμβολαίων μέχρι και 300%.

Δείτε μία μαγική κουβέρτα που φωτίζει στο σκοτάδι.

Η τρέλα που επικρατεί στην χώρα με την αύξηση των ενοικίων έχει φέρει στα όρια την οικονομικής εξαθλίωσης χιλιάδες οικογένειες που μέχρι έχθές είχαν τουλάχιστον το δικαίωμα να παρέχουν στα παιδιά τους μία αξιοπρεπή διαβίωση. Πολλοί ιδιοκτήτες από την άλλη βλέποντας ότι τα ενοίκιά έχουν εκτοξευθεί αλλά και την κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει δημιουργήσει τον εκβιαστικότερο κανόνα για το επίδομα ενοικίου στήνοντας τους ενοικιαστές με την πλάτη στο τοίχο εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι το επίδομα ενοικίου σταματάει να δίνετε 5 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο και δεν καταβάλετε στους ενοικιαστές ακόμα και αν είναι σε αορίστου χρόνου συμβόλαιο. Με το αισχρό αυτό κανόνα οι ενοικιαστές δεν έχουν οικονομική βοήθεια για διάστημα τουλάχιστον 5 μηνών μπορεί και παραπάνω και κάνει τους ιδιοκτήτες να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Ζητάνε αύξηση μετά την λήξη του συμβολαίου ή και λίγο πριν εξωπραγματικές και έτσι οι ενοικιαστές είναι αναγκασμένοι να τις δεχθούν για να έχουν τουλάχιστον το επίδομα ενοικίου ώστε να μετριάσουν κάπως το τεράστιο ποσό που τους ζητήθηκε στην χειρότερή τους περίοδο. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες αυτό το εκμεταλλεύονται ακόμα περισσότερο όταν υπάρχουν στις οικογένειες των ενοικιαστών και μικρά παιδιά που πάνε σχολείο.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Κυβέρνηση και μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν αναγκάσει χιλιάδες Έλληνες να σκέφτονται μέχρι και ακραίες λύσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε εικόνες με οικογένειες με μικρά παιδιά να βρίσκονται στο δρόμο.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img