Ερντογαν – Μητσοτάκης Συμφωνία για απορρόφηση και εγκατάσταση μεταναστών από τον Αφγανιστάν στην Ελλάδα Συμφωνούν οι δύο αρχηγοί

spot_imgspot_img

Σε συμφωνία φαίνεται ότι κατέληξαν οι δύο αρχηγοί με την Ελλάδα να είναι ο μεγάλος χαμένος για ακόμα μία φορά. Το πρόβλημα στο Αφγανιστάν φαίνεται ότι φέρνει την Ελλάδα ακόμα μία φορα αντιμέτωπη με το τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού που καλείται να διαχειριστή.

Αυτή είναι η κάμερα που θα φρουρεί το σπίτι σας συνεχώς και θα παρακολουθεί τον δράστη ακόμα και αν κινείται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αρχηγοί μιλήσαν σε έντονο ύφος με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν να θέτει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τα τεκταινόμενα και αυτά που πρόκειται να δούμε σε λίγες ημέρες να συμβαίνουν στα σύνορα της χώρας μας και του ξεκαθάρισε ότι και η χώρα μας θα πάρει μεγάλο όγκο από τις μεταναστευτικές ροές που θα φτάσουν στα σύνορά μας. Μάλιστα σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός με περίσσια υπακοή συμφώνησε και αναμένεται να δούμε ποιο θα είναι το ποσοστό αυτό.

Το υπόλοιπο της συζήτησής μεταξύ των δύο αρχηγών είχε να κάνει με την επικοινωνιακή διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης που επίκειται να δούμε και τον τρόπο που θα σερβιρίστει τους πολίτες των δύο κρατών.

Από την μία ο Κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δείξει στον Ελληνικό λαό ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο των συνόρων και ότι αντιμετωπίζει την Τουρκία με δυναμισμό και από την άλλη ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να δείξει στον δικό του λαό ότι δεν υπολογίζει την Ελλάδα και ότι είναι ο μεγάλος παίχτης του Αιγαίου.

Αυτή είναι η κάμερα που θα φρουρεί το σπίτι σας συνεχώς και θα παρακολουθεί τον δράστη ακόμα και αν κινείται. 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img