Έκτακτο: H Τουρκία λέει ξεκάθαρα ότι δεν εφαρμόζει κυρώσεις στην Ρωσία και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ελλάδα

spot_imgspot_img

Πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ή απεσταλμένη δημοσιογράφος στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη ανέφερε τις δηλώσεις Τσαβούσογλου που είπε καθαρά πλέον ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσει κυρώσεις κατά της Ρωσίας και μάλιστα ανέφερε ότι αν η Τουρκία επέβαλε τέτοιες κυρώσεις είναι σαν να πλήττει την δική της οικονομία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η δήλωση αυτή του υπουργού εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είναι ιδιαίτερης σημασίας για την γεωπολιτική γειτονιά μας διότι δείχνει πλέον το δέσιμο μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας.

Η Ελλάδα θυμίζουμε ότι με απόφαση προσωπική του Μητσοτάκη έχει ταχθεί απέναντι στην Ρωσία και μάλιστα με αποστολή πολεμικού εξοπλισμού και όπλα κάτι που η Ρωσία σίγουρα το υπολογίζει στις επόμενες κινήσεις της.

Αμέσως μετά από αυτή την δήλωση του Τούρκου υπουργού εξωτερικών. Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα στενά αλλά αφού πρώτα άφησε να περάσουν μέσα Ρωσικά στρατιωτικά πλοία και.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πριν λίγο η Τουρκία ανακοίνωσε επίσης ότι βγάζει ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο για έρευνες και πως θα φτάσει μέχρι το Βόλο και τον Πειραιά. Η Ελλάδα φαίνεται ότι δεν έχει καμία διπλωματική λύση με τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάνει λόγο στην βουλή πως είναι ανοιχτός σε συνομιλίες με την Τουρκία σε ύφος ήπιο και σαν να παρακαλάει την Τουρκία να δείξει λίγο υπομονή και σύνεση χωρίς να γκρεμίσει την επικοινωνιακή εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img